ASDEP Intervjuresultat Förfrågningsskärm

ASDEP intervjuresultat
ASDEP intervjuresultat

När kommer ASDEP-intervjuresultaten att tillkännages 2022? Svaret på frågan finns bland de frågor som ställs. I sista minuten uttalande som gjordes på det officiella sociala mediekontot för ministeriet för familje- och socialtjänster tillkännagavs att resultatet av den muntliga ASDEP-intervjun tillkännagavs. Har ASDEP-intervjuresultat tillkännagivits? Rekrytering av 4.175 XNUMX personal….ASDEP-intervjuresultat har tillkännages! Vi svarade på dina frågor som i den här artikeln.

I familje- och socialdepartementets tidigare besked uppgavs att 4175 personal skulle rekryteras. Minister Derya Yanık meddelade på sitt konto i sociala medier att resultaten av intervjuerna tillkännagavs.

Minister Yanık: "Resultaten av det muntliga prov som vi genomförde för rekrytering av kontrakterad personal från vårt ministerium har publicerats på vår webbplats. Jag önskar framgång till alla mina nya kollegor som klarade provet. Tillsammans kommer vi att tjäna 85 miljoner människor. Välkommen, du tog rangen.” sa.

I meddelandet från ministeriet: "För 06.01.2022 tjänster som utlysts 4175 har utvärderingarna av det muntliga tentamen för rekrytering av kontrakterad personal som hölls mellan 02.03.2022 och 12.04.2022 slutförts. Rekrytering av kontrakterad personal muntliga tentamensresultat kommer att synas på karriärdörren, och resultaten kommer att skickas till kandidaterna via e-post. Ett tillkännagivande kommer också att göras för preferenserna." det var sagt.

I det publicerade tillkännagivandet angavs att personal kommer att rekryteras till följande tjänster:

 • Familjens sociala stödpersonal (4/B) (ASDEP),
 • Socialarbetare (4/B),
 • Psykolog (4/B),
 • Fysioterapeut (4/B),
 • Barnutveckling (4/B) ,
 • Dietist (4/B),
 • Lärare (4/B),
 • Advokat (4/B),
 • Sjuksköterska (4/B),
 • Annan hälsopersonal,
 • Kontorspersonal,
 • Ledningspersonal på sovsal (4/B).

För skärmen ASDEP-intervjuresultat här Klicka här!

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar