Ordu är utrustad med cykelvägar

Ordu är utrustad med cykelvägar
Ordu är utrustad med cykelvägar

Ordu Metropolitan Municipality har kommit till ett slut i projektet för cykel och gröna gångvägar, som kommer att ge ett mervärde till staden Persembe. Medborgarna välkomnade projektet, som kommer att slutföras så snart som möjligt.

Ordu Metropolitan Municipality borgmästare Dr. Arbetet som initierats av Mehmet Hilmi Güler för att främja användningen av cyklar och skapa hälsosamma promenad-, sport- och rastplatser för medborgarna fortsätter. Ordu Metropolitan Municipality, som tilltalar alla segment med de projekt den har genomfört, genomför cykel- och gröngångsprojektet i staden Persembe. Detta projekt, som uppmärksammas av alla åldersgrupper, bidrar till torsdagens stadsestetik och ger stadsdelen en ny identitet. kazankommer att bidra till turismen.

MÅL ATT FULLFÖRA SÅ FORT SOM MÖJLIGT

Arbetena vid Ordu Metropolitan Municipality Department of Parks and Green Areas fortsätter i full fart med projektet, som täcker ett område på cirka 2 km i riktning mot stadens centrum, med start från Persembes hamn. Medan teamen häller markasfalten i de områden vars infrastruktur har färdigställts, lägger intensiv tid på att slutföra arbetet så snart som möjligt, kommer de att erbjuda cykel- och gröna gångvägen till medborgarnas tjänst efter målnings- och ritningsarbeten.

MEDBORGARE NJUTTES AV PROJEKTET

Torsdagens medborgare, som delade med sig av sina åsikter om Cykel- och gröngångsprojektet, som bara är en kort tid kvar till slutförandet, uppgav att projektet kommer att ge ett mervärde till torsdagen. Medborgarna betonade att de har väntat på en väg där de kan gå och cykla på ett hälsosamt sätt vid kusten sedan tidigare, och medborgarna uttryckte sin tacksamhet till storstadskommunen för det utförda arbetet.

Däremot, förutom cykelbanan, sandasfaltläggning, sopkärl, sittbänkar, riktnings- och skylttavlor, belysningsstolpar och cykelparkeringselement i Projektet Cykel och Grön Gångväg, som planeras med ett hälsosamt och miljövänligt och kommer att göra torsdagen mer beboelig.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar