Ankarakart sprider sig i huvudstaden

Ankarakart sprider sig i huvudstaden
Ankarakart sprider sig i huvudstaden

EGO:s generaldirektorat utökar det elektroniska biljettuppbördssystemet (ANKARAKART) i privata kollektivtrafikfordon (ÖTA), som tillhandahåller transporttjänster till de omgivande distrikten i Ankara.

POLATLI ÅKER TILL ANKARAKART

EGO:s generaldirektorat utökar det elektroniska biljettuppbördssystemet (ANKARAKART) i privata kollektivtrafikfordon (ÖTA), som tillhandahåller transporttjänster till de omgivande distrikten i Ankara. Medan totalt 9 ETA har inkluderats i detta system i 207 distrikt hittills, från och med måndagen den 30 maj 2022 kommer ANKARAKART att vara giltig för 35 fordon på Polatlı-Ankara-linjen, 2 fordon på Polatlı-Haymana-linjen och 1 fordon på linjen Polatlı-Beypazarı.

Ankara Metropolitan Municipality fortsätter sina ansträngningar för att säkerställa att transporterna i huvudstaden är bekväma och oavbrutna och utökar användningen av ANKARAKART i privata kollektivtrafikfordon (ÖTA), efter EGO Buses, Rail Systems and Private Public Buses (ÖHO).

EGO:s generaldirektorat passerar också i Polatlı-distriktet på den höga efterfrågan från ANKARAKART, som kallas Electronic Fare Collection System i kollektivtrafiken.

ANKARAKARD ANVÄNDS I 9 ÖTA I 207 DISTRIKT

Hittills 59 på Çubuk-Ankara-linjen, 37 på Akyurt-Ankara-linjen, 19 på Elmadağ-Ankara-linjen, Kahramankazan- ANKARAKART började användas i totalt 28 ÖTA, 12 på Ankara-linjen, 16 på Sirkeli-Ankara-linjen, 18 på Lalahan-Ankara-linjen, 6 på Hasanoğlan-Ankara-linjen, 12 på Oyaca-Ankara-linjen och 207 på linjen Kalecik-Ankara.
Med den senaste studien av EGO:s generaldirektorat;

-35 på linjen Polatlı-Ankara,
-2 på linjen Polatlı-Haymana
- Slutförde installationen av elektroniskt insamlingssystem för biljettpriser på 1 privat kollektivtrafikfordon på linjen Polatlı-Beypazarı.

Huvudstadsinvånare kommer att kunna använda ANKARAKART i distriktet Polatlı från och med måndagen den 30 maj 2022.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar