Akvarellfestivalen börjar 21 maj

Akvarellfestivalen börjar i maj
Akvarellfestivalen börjar 21 maj

Izmir Metropolitan Municipality är värd för den sjunde internationella akvarellfestivalen för kärlek, fred och tolerans genom konst och tävlingen Golden Brush mellan 21-24 maj.

Izmir Metropolitan Municipality är värd för den sjunde internationella akvarellfestivalen för kärlek, fred och tolerans genom konst och tävlingen Golden Brush. Festivalen, som kommer att hållas på Ahmet Adnan Saygun Art Center (AASSM) mellan 7-21 maj i samarbete med International Watercolor Association, kommer att innehålla liveframträdanden av artister, såväl som paneler och intervjuer. Akvarellkonstnärer från 24 olika länder kommer att delta i den fyra dagar långa festivalen.

Inom ramen för festivalen kommer verken som vann priser i akvarellmålartävlingen med temat "İzmir" att ställas ut på Ahmet Adnan Saygun Art Center i 4 dagar. Tryckta målningar av ukrainska konstnärer, som inte kunde närvara vid festivalen på grund av kriget, kommer också att ta plats i utställningen.

Klocktornet färgläggs den 24 maj

Den 24 maj, runt klocktornet, kommer 70-metersbilder av Izmir att målas med gästkonstnärer, åtföljda av en ceremoni. Barn och ungdomar kommer också att måla Izmirs klocktorn med sloganen "Draw for Peace", och de tre barn som målar det vackraste klocktornet kommer att belönas.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar