Yenimahalle Şentepe Cable Car Management Annonseringssystem förnyat

Yenimahalle Sentepe Cable Car Management Annonseringssystem förnyat
Yenimahalle Şentepe Cable Car Management Annonseringssystem förnyat

Ankaras elektricitets-, kolgas- och bussdriftsinstitution (EGOs generaldirektorat) Yenimahalle-Şentepe Cable Car Driftmeddelandesystem har förnyats och aktiverats.

Annonseringssystem för Linbanan, som etablerades under byggandet 2014, kan tillkännages med mikrofon, inspelning mm. Det var ett tekniskt enkelt system utan funktioner. Detta system har aldrig använts förrän idag efter ett fel 2015.

Inom ramen för det tunga underhållsarbete som påbörjades på hela linbanan efter pandemin, förnyades även meddelandesystemet vid 4 linbanestationer; Ett nytt meddelandesystem, som är digitalt, har ett inspelningssystem, har en bluetooth-funktion, ger meddelande och kommunikation från en enda central vid behov, och är kompatibelt med dagens teknik, har tagits i bruk.

Ingen betalning gjordes från budgeten för EGO:s generaldirektorat för inrättandet av detta system, hela kostnaden täcktes av det relevanta försäkringsbolaget.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar