Världsmästare National Boxer, Ayşe Çağrıır Vem är hon, hur gammal är hon, var kommer hon ifrån?

Världsmästare National Boxer Ayse Cagirir Vem är hon Hur gammal är hon ifrån?
Världsmästare National Boxer, Vem är Ayşe Çağrıır, Hur gammal är hon, Var kommer hon ifrån?

Historisk framgång från vår nationella boxare Ayşe Çağırır... Nationalboxaren som tävlade i 48 kg vid World Women's Boxing Championship lyckades bli världsmästare genom att besegra sin kazakiska rival Alua Balkikakuva! Så vem är Ayşe Çağrıır, hur gammal är hon och var kommer hon ifrån?

En stor framgång kom från Ayşe Çağırır i turkisk boxning, som upplevde sin guldålder. Ayşe Çağrıır, som är världsmästaren på 48 kg, gjorde sitt namn känt för hela världen. Här är detaljerna om vår nationella boxares framgång och information om hans livshistoria..

Historisk framgång från Ayşe Çağrıır!

Ayşe Çağrıır besegrade Alua Balkibekovaya från Kazakstan och blev världsmästare i finalen i World Women's Boxing Championship, som arrangerades av Turkiet av International Boxing Association (IBA).

Vem är Ayşe Çağrıır?

Nationalboxaren Ayşe Çağrıır föddes 1995. Han tog examen från Institutionen för idrott och idrottslära. Den 27-årige boxaren är 1,60 meter lång och väger 48 kilo.

Bronsmedalj på 2014 kilo vid EM i boxning för damer 48 i Bukarest, Rumäniens huvudstad. kazanvar.

Vid världsmästerskapet i boxning för kvinnor 2022, anordnat av International Boxing Association (IBA) vid Başakşehir ungdoms- och sportanläggningar i Istanbul, Turkiet, slog Ayşe Çağrıir kazakstan Alua Balkibekova med 48-3 i finalen om guldmedaljen. kazanvar. Hon nådde finalen genom att besegra uzbekiska Marjona Savrieva i de senaste 32 omgångarna, franska Rim Bennama i de senaste 16 omgångarna, brittiska Demie-Jade Resztan i kvartsfinalen med 5-0 och argentinska Aldana Florencia Lopez 4-1 i semi- final.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar