Människor i Izmir Observera! Bornova Station kommer att vara det sista stoppet i tunnelbaneexpeditioner

Människor i Izmir Se upp, Bornova Station kommer att vara det sista stoppet i tunnelbaneexpeditioner
Människor i Izmir Observera! Bornova Station kommer att vara det sista stoppet i tunnelbaneexpeditioner

İzmir Metro A.Ş., anslutet till İzmir Metropolitan Municipality. meddelade att det på grund av en planerad teknisk studie inte kommer att finnas några flygningar mellan Ege University - Evka 3 stationer under en tillfällig period. Det uppgavs att arbetet startar måndagen den 16 maj och ska vara klart senast inom 15 dagar.

Under denna tid kommer det sista stoppet för tunnelbanan att vara Bornova Station. Härifrån kommer ett ringtåg att gå till Ege Universitetsstation var 6:e ​​minut. Passagerare som kommer att fortsätta till Evka 3 Transfer Center kommer att dra nytta av de kostnadsfria ESHOT-bussarna som kommer att avgå från Bornova Station.

Människor i Izmir Se upp, Bornova Station kommer att vara det sista stoppet i tunnelbaneexpeditioner
Människor i Izmir Observera! Bornova Station kommer att vara det sista stoppet i tunnelbaneexpeditioner

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar