Att göra i Adana, Gastronomy Paradise

Att göra i Adana, Gastronomy Paradise
Att göra i Adana, Gastronomy Paradise

Det är känt att Çukurovas bördiga länder har varit värd för många civilisationer i tusentals år. Adana åtnjuter fördelen av att vara en stad etablerad i denna historiska och unikt vackra geografi. Det finns många saker du kan göra i Adana, ett gastronomiskt paradis som sticker ut med sina rätter och unika smaker. Ska vi börja?

  • Passera Taşköpü!

Du bör definitivt passera genom Taşköprü, som delar Adana i två och är den äldsta bron i världen. När du korsar bron, som har en magnifik utsikt, ser du också en underbar utsikt över staden. Även om promenader i allmänhet är att föredra, bör det noteras att du även har möjlighet att hyra en cykel.

  • Ta en smaktur!

En av de saker man måste göra när man åker till Adana är förstås att åka på en smaktur. Det är väldigt lätt att upptäcka smaker som passar din smak i denna stad, som har lyckats bli känd över hela världen med sina många rätter. Från tjusiga restauranger till street foodies, det finns ett ställe att äta på nästan varje gata! Det är upp till dig att njuta av det.

  • Picknick vid Seyhan Dam Lake!

Du kan ta en promenad eller njuta av en picknick i Seyhan Dam Lake, som har en unik naturlig skönhet. Damsjön, som byggdes på 1950-talet, har blivit en av de frekventa destinationerna för människorna som bor i staden sedan det år den byggdes! Låt oss nämna att det även finns möjlighet att åka båt i sjön och låt oss betona att du kan vara säker på att du kommer att få en trevlig dag.

  • Solbad på stranden!

Glöm inte att Adana har många stränder! Du kan sola på stranden och njuta av att bada i ett magnifikt hav. På grund av det mycket varma vädret är stränderna mer populära i början eller slutet av säsongen.

  • historiska KazanHandla på Marketplace!

Nöjet att shoppa i en historisk basar är något annat. Du kommer ofta att möta plåtslagare, silversnickare, kopparsmeder och träsnickare i denna historiska basar, som byggdes på 16-talet och ändå lyckades överleva trots alla jordbävningar, och du kommer att känna dig i ett helt annat land.

Att hyra en bil kan vara det rätta valet eftersom det finns många aktiviteter och platser att besöka i Adana. Klicka på Yolcu360.com nu. Hyrbilspriser på Adana flygplats Du kan få en uppfattning om det. Låt oss samtidigt säga att du kan välja din bil och hyra din bil enkelt via denna sida.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar