Porsche öppnade Turkiets första batterireparationscenter

Porsche aktiverar Turkiets första batterireparationscenter
Porsche öppnade Turkiets första batterireparationscenter

Porsche öppnade Turkiets första batterireparationscenter hos Porsches auktoriserade återförsäljare och service, Doğuş Oto Kartal. Anläggningen, som kommer att tillhandahålla batterireparations- och förbättringstjänster för elfordon, särskilt Porsche-bilar, har blivit ett av Porsches 26 reparationscenter i Mellanösterneuropa (PCEE), där 8 länder finns.

Porsche fortsätter att investera i utvecklingen av elbilarnas ekosystem i Turkiet. Porsche, det första bilmärket att etablera ett laddningsnätverk för elbilar i vårt land med investeringen i laddstationer sedan 2019, har nu tagit Turkiets första batterireparationscenter i drift hos Porsche-tjänsten i Doğuş Oto Kartal.

Batterireparationskostnad och tid kommer att minska

Tillhandahållande av information om batterireparationscentret, sa Porsche Turkiets kundservicechef Süleyman Bulut Ejder: "Denna anläggning är utformad för att även tjäna andra länder. Vi kan tillhandahålla reparationstjänster från ett elfordonsbatteri till dess underdelar. Vi kommer att minska kostnaderna och förkorta reparationstider för batterier som behöver bytas vid fel eller olycka. Med den erfarenhet vi har skaffat oss som Porsche-teamet planerar vi att betjäna märkena Audi, Volkswagen, SEAT, CUPRA och Skoda på denna anläggning i framtiden."

Süleyman Bulut Ejder uppgav att de har påbörjat arbetet med återvinningen av de oanvända delarna av batterierna i denna anläggning, och sa: "Vi fortsätter också våra studier om användningen av användbara batterimoduler som inte kommer att återvinnas, under laddningsprocessen fordonen med urladdade batterier i våra räddningsfordon eller håller på att lagra el för att dra nytta av strömavbrott i våra anläggningar." .

Det kommer att etablera ytterligare 3 batterireparationscenter

Süleyman Bulut Ejder sa följande om investeringsplanerna för Ejder Porsche: "Som varumärket Porsche började vi förberedelserna för transformationsprocessen för e-mobilitet med arbetet med laddningsinfrastrukturen som kommer att erbjudas våra kunder i slutet av 2019 . I detta sammanhang, med en investering på 2020 miljoner TL för våra kunder och alla elfordonsanvändare 7.8, har vi etablerat 100 laddstationer och 320KW DC Turkiets snabbaste laddstation i hela Turkiet. Bortsett från Turkiets första investering i batterireparationscenter planerar vi att sätta 2022 AC-laddningsstationer, 88 höghastighets 6KW DC snabbladdningsstationer och 320 batterireparationscenter i drift 3."

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar