Ansökningar om PERYÖN Human Value Awards 2022 fortsätter

Ansökningarna fortsätter för Året av PERYON Human Worth Awards
Ansökningar om PERYÖN Human Value Awards 2022 fortsätter

Ansökningarna fortsätter till PERYÖN Human Value Awards 2022, där studier och praktiker som sätter spår, inspirerar och värdesätter människor inom området human management utvärderas. Deltagare inom området mänskliga resurser; att införa innovativa, kreativa och framgångsrika metoder, att presentera föredömliga verk för sektorn. kazanAnsökan kan göras fram till 3 juni 2022 för PERYÖN Human Value Awards.

För att fortsätta sin verksamhet med visionen att leda ett bättre arbetsliv för nu och för framtiden, kommer PERYÖN Human Value Awards, som framgångsrikt anordnas varje år av PERYÖN - Turkish Human Management Association, att hitta sina ägare för 14:e gången i år. Erkänd och stödd av European Human Management Association (EAPM), PERYÖNs paraplyförening som representerar 34 länder, PERYÖN Human Value Awards, inom området mänskliga resurser; att införa innovativa, kreativa och framgångsrika metoder, att presentera föredömliga verk för sektorn. kazananordnas i syfte att klättra.

Metodiken för utmärkelserna kommer att struktureras av ARGE Danışmanlık, och platsbesök och rapportering i enlighet med metodiken för PERYÖN Human Value Awards 2022 kommer att utföras av det internationella revisions- och konsultföretaget PwC Turkey.

Den första och enda utmärkelsen erkänd av European Human Management Association

PERYÖN Human Value Leadership Grand Award är den första och enda utmärkelsen som erkänns och stöds av European Human Management Association (EAPM), PERYÖNs paraplyförening som representerar 34 länder. Således betraktas de prisbelönta ansökningarna som framgångshistorier inte bara i Turkiet utan även på global skala, och de är ett exempel.

En unik läroupplevelse

Ela Kulunyar, ledamot av PERYÖNs styrelse, sa att prisprojektet som leds av Turkiets personal inom personaladministration till världen är en källa till stolthet för hela affärsvärlden. Kulunyar sa, "PERYÖN Human Value Awards, som har hållits framgångsrikt sedan 2008, är format av mottot "Allt som utförs är värt människor" även i år. Allt arbete inriktat på att förbättra mänskligt liv är värt att diskutera och efterlikna. På PERYÖN Human Value Awards utmärker sig representanterna för de deltagande institutionerna inte bara med de projekt de har arbetat med och lett fram till förverkligandet, utan har också en unik upplevelse. Under hela processen diskuterar de sina processer med våra uppskattade jurymedlemmar, som är viktiga namn inom sina områden, och våra globala auktoritetskonsultföretag, och utbyter information genom att få mycket användbar feedback. I ett avseende utvärderar de nyckeltal för sina projekt och söker råd för deras framtida framgång. Bidragen från ARGE Danışmanlık och PwC till processen är ovärderliga och vi tackar båda våra företag för detta långsiktiga stöd."

"Stå fram, föregå med exempel, lämna ett märke!"

PERYÖN, styrelseordförande Buket Çelebiöven, betonade vikten av kontinuitet i praxis inom området för personalförvaltning, sade: "Den enda verkliga skillnaden som skapas av mänskliga resurser som inte förändras medan världen går igenom en stor och utmanande process av förändra. Att ta sig ur den utmanande miljö vi befinner oss i och forma framtiden kommer bara att vara möjligt med kompetenta människor. I denna mening är det mycket värdefullt för affärsvärlden att fortsätta kreativa och framgångsrika metoder inom personalförvaltning med beslutsamhet. I år är PERYÖN Human Value Awards, där verk som skiljer sig från varandra, innovativa och som skapar stort värde för människor belönas, ännu mer värdefulla i år eftersom praktikerna skapar ett exempel och inspiration. Vi bjuder in alla företag som inte ger upp på att investera i människor och är glada över att göra skillnad i detta avseende, till PERYÖN – Human Value Awards 2022.”

VAD ÄR NYTT I ÅR

SMF-ansökningar som gör skillnad kommer också att utvärderas.

Kategorierna för PERYÖN Awards, som kommer att hitta sina ägare med prisceremonin som hålls den 3 november 2022, är under huvudkategorin ledarskap i mänskligt värde (Grand Prize) och värdeskapande praxis; Employer Brand, Loyalty and Corporate Culture Management, Utveckling av nya arbetsmodeller, Ledarskap inom digital transformation, Diversity and Inclusion Management, Learning Organization och Learning Agility, Applikationer som stöder livskvalitet och Skapa värde i framtidens arbete. I den 14:e Human Value Awards kommer, för första gången i år, SME Application Category that Makes a Difference att utvärderas i små och medelstora företags människoorienterade arbeten.

Hållbarhet kommer att utvärderas i varje steg

I utvärderingsprocessen av PERYÖN Human Value Awards beaktas projekt som skapar värde för människor och liv inom ramen för hållbarhet. Utvärderade metoder förväntas skapa sociala fördelar inom ramen för FN:s hållbarhetsmål. Utöver det är det också viktigt att projekten går utöver lagstiftningen och andra myndighetskrav, är holistiska och innovativa, blir en del av kulturen och uppnår kontinuitet.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar