NTV-meddelanden Özlem Sarıkaya, som gick bort vid 39 års ålder, Vem är Yurt, var kommer den ifrån och varför dog hon?

NTV-meddelande Ozlem Sarikaya, som dog vid XNUMX års ålder, Vem är Yurt, var kommer den ifrån och varför
NTV-meddelanden Özlem Sarıkaya, som gick bort vid 39 års ålder, Vem är Yurt, var kommer den ifrån och varför dog hon?

Özlem Sarıkaya Yurt, det populära namnet på tv-skärmar, upprörde många människor med hennes död. Özlem Sarıkaya, som började sin karriär som utropare hos Habertürk, började nyligen arbeta på NTV. Den framgångsrika utroparen fick ett pris från European Journalists Association.

Den 39-årige berömda utroparen Özlem Sarıkaya gick bort. Özlem Sarıkaya Yurt, född 1983, började sin karriär som utropare på Habertürk TV och gick över till NTV 2010. Nyheten att den kände programledaren Özlem Sarıkaya Yurt gick bort väckte sorg i den turkiska pressen.

Özlem Sarıkaya Yurt, NTVs populära filmansikte, gick bort. Älskare och kollegor till den 39-åriga berömda presentatören postade kondoleansmeddelanden på sina sociala mediekonton.

Varför dog Ozlem Sarikaya?

Özlem Sarıkaya, som belönades med bästa morgonnyhetspresentatör av European Journalists Association 2009, hade kämpat mot bröstcancer under lång tid. Den 2013-åriga berömda utroparen, som blev mamma 39, gick bort på grund av bröstcancer.

Vem är Ozlem Sarikaya?

Özlem Sarıkaya föddes den 21 mars 1983 i Istanbul. Efter att ha avslutat sin utbildning i Istanbul tog han examen från radio-, TV- och filmavdelningen vid Istanbuls universitet med förstaplatsen.

Namnet, som först sa hej till skärmarna i Habertürk, överfördes till NTV 4 efter ett 2010-årigt äventyr. Özlem Sarıkaya Yurt, som valdes till bästa morgonnyhetspresentatör av European Journalists Association 2009, har en 9-årig son som heter Tibet.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar