Mutlu Battery bytte batterier i East-West Friendship Rally-fordon

Mutlu Aku bytte batterier i East West Friendship Rally-fordon
Mutlu Battery bytte batterier i East-West Friendship Rally-fordon

Turkiet är värd för ett av de viktigaste rallyn i världen för 9:e gången mellan 18-16 maj i år. Den "16. Turkiets etappen av Europa-Orient East-West Friendship and Peace Rally startade med organisationen som hölls på Sultanahmet Square i Istanbul. Batterierna i fordon som var 20 år och äldre som deltog i tävlingen mättes av Mutlu Battery Mobile Teams och batterierna med låg prestanda ersattes med nya. Dessutom var aktiviteterna som anordnades för de tävlande under ceremonin också underhållande stunder. Organisationen, som beskrivs som ett äventyrsrally snarare än ett hastighetsbaserat lopp, är en av de ledande bilsporttävlingarna i Europa. Gamla bilar med ett värde under 1.100 XNUMX euro deltar i rallyt.

Tävlande kommer att passera genom 23 städer i Turkiet.

I år deltog 10 lag, 15 fordon och 50 tävlande från 100 länder i loppet, vilket ger positiva bidrag till korrekt främjande av Turkiets turistiska, naturliga, kulturella och historiska värden inför EU-medborgare och mot EU-medlemskap. Samling; Den består av 3 etapper: Europa/Balkan, Turkiet och Mellanösternvägen. Rutten Europa och Balkan: består av Tyskland, Belgien, Österrike, Italien, Slovenien, Ungern, Serbien, Rumänien, Bulgarien. Turkiets rutt: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Istanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Tosya - Kastamonu, Çankırı, Çorum, Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Nevadociasehir, - Cappye, Osadiana, Osadian, Osadian, Gayesin – Anamur täcker linjen Alanya-Antalya. Mellanösternvägen, som är loppets sista etapp, består av Israel, Palestina och Jordanien som är målet.

VD Deniz Şeker: "Vi är ett broland mellan kontinenter"

Deniz Şeker, VD för Mutlu Akü, konstaterade att Mutlu Battery är ett av de mest rotade företagen som är födda i Turkiet, parallellt med det faktum att Turkiet är ett land som förenar kontinenterna Asien och Europa, och att det är viktigt för dem att stödja Det är en mycket speciell plats med sitt geografiska läge och sitt kulturarv. Vi kan säga att det är det oumbärliga landet för sådana internationella organisationer med dess fördel som förbinder kontinenter med broar. Å andra sidan, som ett företag som är född i det här landet och exporterar till dussintals länder på många kontinenter, är det en stor ära för oss att delta i East-West Friendship Rally. Vi kommer att fortsätta att stödja sådana organisationer i framtiden. Som Mutlu Battery önskar vi säkra resor och framgång till alla tävlande som deltar i Friendship and Peace Rally.” använde fraserna.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar