Kızılcahamam Şifa Thermal Social Facility öppnade sina dörrar för kapitalister

Sifa Thermal Social Facility öppnar sina dörrar för kapitalister
Şifa Thermal Social Facility öppnade sina dörrar för kapitalister

Efter två år var de första gästerna på Kızılcahamam Şifa Thermal Social Facility, som öppnades av Ankara Metropolitan Municipality men inte kunde ta emot sina gäster på grund av pandemin, medborgare över 2 år.

Släktingar till martyrer och veteraner, veteraner, funktionshindrade som är medlemmar i ABB-center, medborgare som är 65 år och äldre, som förses med bussar till Şifa Thermal Social Facility, kommer att kunna dra nytta av gratis boende i bekvämligheten av ett 4-stjärnigt hotell hotell för 5 nätter och 5 dagar.

Ankara Metropolitan Municipality fortsätter sitt "folkorienterade" arbete inom ramen för social kommunförståelse.

Kızılcahamam Şifa Thermal Social Facility, som fungerar under socialtjänstavdelningen, renoverades efter pandemiprocessen och öppnade sina dörrar för första gången för medborgare över 65 år.

GRATIS 5-STJÄRNIG HOTELLKOMFORT

Den termiska anläggningen, som renoverades och togs i bruk av Metropolitan Municipality; Det kommer i första hand att betjäna anhöriga till martyrer, veteraner och veteraner, samt funktionshindrade individer, medborgare som är 65 år och äldre.

ABB erbjuder bekvämligheten av ett 45-stjärnigt hotell, från transport till termisk service, i anläggningen med en kapacitet på 5 personer, där en annan grupp kommer att vara värd varje vecka. ABB erbjuder frukost, lunch och middag, obegränsat med te, kaffe och softis drycker, internet, för 4 nätter och 5 dagar i en säker och hygienisk miljö.Det erbjuder gratis boende med pool och spa.

Medlemmarna i ABB Servicecenter för äldre och Servicen för funktionshindrade kan dra nytta av termisk service, såväl som anhöriga till martyrer och veteraner och veteraner som bestäms av Martyr's Relatives and Veterans Branch Office. Adnan Tatlısu, chef för ABB:s socialtjänstavdelning, sa hejdå till den första konvojen med 45 medborgare, "Vi kommer att ta emot släktingar till martyrer och veteraner, såväl som äldre och funktionshindrade medborgare, på vår Kızılcahamam Şifa Thermal Social Facility, som vi öppnade för första gången i år efter pandemin. Vi skickade våra första gäster till Kızılcahamam. Från och med nu kommer vi att ta emot olika grupper på socialanläggningen varje vardag. Dessutom kommer vi snart att börja ta emot våra gäster i våra semesterläger i Akçakoca och Akçay.”

SMILE HÄLSOTJÄNST

Medborgare i åldern 65 år och äldre, som uppgav att de var mycket nöjda med den uppmärksamhet som de fått sedan de satt sin fot på hotellet, uttryckte sina tankar med följande ord:

Nurten Akar: ”Jag är registrerad på Äldrecentrum. Vi åkte på deras resor, jag fick även renoveringsservice och psykologstöd till mitt hus. Jag var mycket nöjd med dessa tjänster. Jag rekommenderar det alltid till mina vänner. Jag deltog i resan till Kızılcahamam Şifa Thermal Social Facility med min bror. Jag skulle vilja tacka vår president Mansur Yavaş och Metropolitan Municipality, som ringde oss och stöttade oss på alla sätt under pandemiperioden.”

City Cloud: "Jag fick 500 lira gasstöd från Ankara Metropolitan Municipality. Idag kom vi till Kızılcahamam. Det var inte möjligt för mig att komma till Şifa Hotel på egen hand. Jag är väldigt glad, jag gillade det väldigt mycket. Må Gud vara nöjd med Metropolitan Municipality och vår president Mansur Yavaş.”

Belgüzar Aygul: ”Vårt hotell är väldigt trevligt, de tog väl hand om oss. De frågade om våra behov, tack till alla som bidrog.”

Leman Aytar: "Jag skulle vilja tacka Ankara Metropolitan Municipality för att ha tagit oss till Kızılcahamam, vi gillade hotellet väldigt mycket."

Ahmet Yenay Açıkgöz: "Jag gillade verkligen den här tjänsten från Ankara Metropolitan Municipality. Vi visste att vår president skulle utföra sådana tjänster. Şifa Thermal Facility är mycket vacker, dess tjänster är också bra. Tack för allt."

Selma Organisation: "Jag gick med på Kızılcahamam-turnén med min syster, de välkomnade oss med ett leende ansikte och vi var mycket nöjda med tjänsterna."

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar