Justitieministeriet rekryterar 3618 minuttjänstemän med ytterligare tillkännagivande

Justitieministeriet
Justitieministeriet

Justitieministeriet rekryterar 3618 minuttjänstemän med ytterligare tillkännagivande

I enlighet med sjätte stycket sjätte stycket (c) i justitieministeriets examens-, tillsättnings- och förflyttningsförordning, ska den kontrakterade journalförfattaren praktiska tentamenstexter och de tillämpade examenskriterierna hållas måndagen den 6 maj. 09 och följande dagar anges nedan.

Justitieministeriet hade under de senaste månaderna publicerat ett meddelande om rekryteringen av protokollföraren för 2022. Rekordmånga ansökningar gjordes för pannan 2022 och rekordmånga ansökningar kom in. Kandidaterna kommer nu till examensstadierna. Ett nytt besked kom från departementet om det praktiska provet som ska hållas den 9 maj 2022 och följande dagar.

KLICKA HÄR FÖR TILLÄMPAD UTVÄRDERINGSKRITERIER FÖR EXAMEN.
KLICKA HÄR FÖR TILLÄMPAD EXAMENTEXT.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar