Järnvägens framtid är fokuserad i Jordanien under ledning av TCDD

Järnvägens framtid är fokuserad på urdu under ledning av TCDD
Järnvägens framtid är fokuserad i Jordanien under ledning av TCDD

Metin Akbaş, generaldirektör för Republiken Turkiets statliga järnvägar (TCDD), åkte till Jordanien för mötet mellan Internationella järnvägsunionen (UIC) Regional Board (RAME) i Mellanöstern. Metin Akbaş, som kommer att leda mötet där de steg som ska tas för utvecklingen av järnvägar i världen och regionala samarbetsstudier kommer att diskuteras, kommer också att dela kunskapen om TCDD med medlemsländerna.

Med transport- och infrastrukturministeriets vision representerar TCDD järnvägarna på den internationella arenan genom att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet för att uppnå positiva resultat för vårt land. TCDD General Manager Metin Akbaş, som utför ett samordnat arbete med länderna i regionen, håller samtal i Amman, Jordaniens huvudstad. Vid det 29:e mötet i RAME, som leds av Metin Akbaş, kommer de steg som ska tas för framtidens järnvägar i världen att undersökas. Akbaş kommer att träffa representanter för järnvägsorganisationerna i RAMEs medlemsländer i regionen för att se över utvecklingen inom järnvägssektorn i regionen, budgeten för den regionala styrelsen, de aktiviteter som genomförs och planeras att genomföras och den nuvarande medlemmarnas möjligheter. På mötet kommer framtidsinriktade aktiviteter att delas utifrån TCDD:s 166 år av kunskap, erfarenhet, förmågor och situationer. Många ämnen som "RAME Railway Vision 2050"-studier, som kommer att fungera som vägledning, kommer att diskuteras.

Vid mötena kommer den aktuella utvecklingen och de steg som ska tas när det gäller bilaterala relationer med medlemmarna i länderna i regionen att utvärderas.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar