Izmir Midillis färjetrafik startar den 17 juni

Izmir Mytilene Färjor startar i juni
Izmir Midillis färjetrafik startar den 17 juni

Izmir Metropolitan Municipality borgmästare Tunç Soyer påskyndar havsturismen kazanmeddelade att de kommer att starta Izmir-Midilli-flyg den 17 juni. Innan den första resan som skulle göras med katamarantypen İhsan Alyanak Ferry som trafikerar İZDENİZ, besökte borgmästaren i Lesbos Kytelis Stratis borgmästare Tunç Soyer. President Soyer sa: "När vi förenas ökar vårt motstånd mot kriser. Grannskapet är vårt öde. Det är upp till oss att använda dess rikedom. Så vi kan göra mer."

Izmir Metropolitan Municipality fortsätter sitt arbete i linje med Izmir Metropolitan Municipalitys borgmästare Tunç Soyer för att göra Izmir till en av världens ledande städer inom turism, och Izmir Metropolitan Municipality förbereder sig för att starta Izmir-Midilli-flyg. İZDENİZ avslutade sitt arbete för expeditionerna som İzmir Metropolitan Municipality borgmästare Tunç Soyer gav de goda nyheterna på Travel Turkey Izmir Tourism Fair. Borgmästare Tunç Soyer, som träffade borgmästaren i Mytilene Kytelis Stratis före den första expeditionen, gav de goda nyheterna. Den första färjetrafiken från Alsancaks hamn startar fredagen den 17 juni på morgonen.

Soyer: "Vi kan göra mer"

De två presidenterna, som träffades i går på mässan i Izmir, åtföljdes av den grekiska generalkonsuln till Izmir Despoina Balkiza, İZDENİZ styrelseordförande Hakan Erşen, Izmir Metropolitan Municipality byråkrater, Midillis kommunrådsmedlemmar och representanter för turistorganisationer.

President Tunç Soyer sa: "Hela världen befinner sig i en kris. Våra länder är också i kris. Det finns bara en sak att göra lokalt; att öka vår styrka och enas för att tillsammans övervinna denna kris. När vi förenas ökar vårt motstånd mot kriser. Det är därför vi har varit i Aten, det är därför vi försöker sätta upp en expedition mellan Thessaloniki och Izmir. Det är därför vi gör resorna mellan Mytilene och Izmir. För om framsteg görs med de närmaste grannrelationerna går det att gå framåt. Grannskapet är vårt öde. Det är upp till oss att använda dess rikedom. Så vi kan göra mer. Vi vill göra mer inte bara inom turism, utan också inom alla områden som kultur, konst, handel, sport, utbildning och energi. Det finns en arbetsplan i fyra punkter som vi startade med Aten, och vi kommer att gå vidare med dem. Om relationen mellan människor från stad till stad stärks kommer regeringarnas ingripande att bli mindre. Eller så är de tvungna att stödja, sa han. Soyer, som vill att biljetterna till Lesbos-linjen ska säljas i Lesbos, begärde också ett gatevisum från Despoina Balkiza, den grekiska generalkonsuln i Izmir, och sa: "Vi har inte för avsikt att göra vinst. Bara att hålla denna linje vid liv är det största bidraget vi kommer att göra till dessa städer. Vi vill se samma spänning från dig.”

"Vår vilja är mycket stark"

Soyer sa att de kommer att starta uppflyttningar och att de vill ha en framgångsrik säsong, "Vi tror på dig, vi kommer att uppnå detta. Tack allihopa. Vi kommer att göra bättre ifrån oss, vår vilja är väldigt stark", sa han.

Stratis: "Vad som förbinder Lesbos och Izmir mer än vad som skiljer dem åt"

Borgmästare i Lesvos Kytelis Stratis sa: "Låt oss också ta kontakt med varandra till sjöss. Vi får möjlighet att se både dig och dina landsmän. Vi utbyter idéer, delar våra produkter. Låt oss utveckla våra kommuner efter den tvååriga pandemiprocessen. De saker som förbinder människorna i Mytilene och Izmir är mer än vad som skiljer dem åt. Vi känner att vi är ett folk. Som lokal myndighet vill vi skicka ett budskap till regeringar genom att bygga broar, vi vill visa hur nära de två folken vill vara. Vi tror på de två folkens samarbete, vänskap och broderskap. Särskilt två kommuner. Detta är budskapet från folket i Mytilene. Vi hoppas att detta möte kommer att vara ytterligare ett steg mot de två städernas vänorter. Vi väntar på dig på Lesbos”.

Despoina Balkiza, Greklands generalkonsul i Izmir, uppgav att de ställde de nödvändiga kraven på ett gatevisum.

Första gången den 17 juni

Den första färjetrafiken från Alsancaks hamn går fredagen den 17 juni kl. 09.30. Efter en resa på 2 timmar och 45 minuter kommer färjan till Mytilene. Färjan, som kommer att stanna i Lesbos i två dagar, kommer att avgå från Lesbos söndagen den 19 juni och återvända till Izmir. Antalet Izmir-Midilli-flyg, som planeras att göras en gång i veckan, kan ökas i enlighet med de inkommande efterfrågan. Tur- och returavgiften, fastställd till 85 Euro, kommer att beräknas över den dagliga växelkursen. Enkelpriset kommer att vara 50 euro. Turkiets agenturverksamhet för de resor som ska göras med katamarantypen İhsan Alyanak-färjan som trafikerar İZDENİZ kommer att utföras av İZDENİZ. Biljettförsäljning kommer att ske online, och biljettförsäljningsservice kommer att tillhandahållas på kontoret som ska etableras i Alsancaks hamn. De som har ett grönt pass och ett Schengenvisum kommer att dra nytta av resan.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar