Istanbul Metropolitan Municipality ska rekrytera 100 tjänstemän

Istanbul Metropolitan Municipality ska rekrytera tjänstemän
Istanbul Metropolitan Municipality ska rekrytera tjänstemän

Att vara anställd inom organet för Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), enligt lagen om tjänstemän nr 657; Tjänstemän kommer att rekryteras i enlighet med bestämmelserna i examens- och tillsättningsbestämmelserna för dem som kommer att utses till lokala förvaltningar för första gången.

Rekrytering kommer att ske genom öppen tilldelning till de lediga tjänsterna som anges, förutsatt att de uppfyller titel, klass, examen, antal, kvalifikationer, KPSS-poängtyp, KPSS-baspoäng och övriga villkor.

Kandidater som vill gå tentamen mellan 27/6/2022 - 1/7/2022 turkiye.gov.tr/ibb-is-basvurusu De kommer att fylla i ansökningsformuläret elektroniskt på adressen. Den information och de dokument som efterfrågas från kandidaterna kommer att tillhandahållas av institutionen via e-förvaltning.

Rätt att göra tentamen kazanListan över kandidater kommer att tillkännages på den officiella webbplatsen för IMM (ibb.istanbul) den 14/7/2022, och kandidaterna kommer att kunna få tillgång till sina inträdesdokument för examen via denna adress.

Examen kazanFör att de dokument som ska begäras från kandidaterna ska utgöra utnämningen, på den officiella webbsidan för IMM (ibb.istanbul) kommer också att publiceras.

För att nå examensmeddelandet Klicka här.

Examensansökan (mellan 27/6/2022 - 1/7/2022) Klicka här.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar