Investerare i Turkiet och Europa Se världen av "Cryptocurrency" som en alternativ valuta

Investerare i Turkiet och Europa ser Cryptocurrency World som alternativ valuta
Investerare i Turkiet och Europa Se världen av "Cryptocurrency" som en alternativ valuta

Den globala handelsplattformen för kryptovaluta BitMEX släppte samtidigt rapporten om kryptovaluta-trender och beteende hos investerare i Europa, Asien och Latinamerika vid lanseringen av Spot-börsen. Enligt rapporten ser familjer i Europa kryptovalutor som ett sätt att diversifiera sina investeringar. 10 av 7 personer accepterar kryptovalutor som ett alternativ till traditionella valutor. I forskningen som utfördes på användare som är 21 år och äldre, som är ansvariga för finansiella investeringsbeslut, delade han viktig information om kryptopengarindustrin och investeringstrender.

Kryptopengarindustrin, som har utvecklats avsevärt de senaste åren, fortsätter sitt genomslag över hela världen. Global kryptovalutabörs BitMEX släppte samtidigt sin rapport om kryptovaluta-trender och beteenden hos investerare som bor i Europa, Asien och Latinamerika vid lanseringen av sin nya Spot Exchange. Resultaten av den forskning som genomfördes med 21 3000 användare i åldern XNUMX år och äldre, som är ansvariga för finansiella investeringsbeslut, utgjorde en riktlinje för kryptopengarbranschen och konsumenttrender.

Forskningen, där personer som använder och är intresserade av att använda kryptopengar från Turkiet, Tyskland, Schweiz, Spanien, Ryssland, Ukraina, Brasilien, Argentina, Mexiko, Vietnam, Singapore, Indonesien och Indien deltog, presenterade ett perspektiv på global skala .

Enligt forskningen som utförs med hjälp av onlineundersökningstekniken tror 4 av 3 personer att kryptopengar blir allt vanligare, medan 10 av 7 personer tror att krypto är ett alternativ till traditionella valutor. Enligt forskning är 5 av 3 personer 10-50 % kazanHan delade att de kan acceptera en förlust på 5-20% för tre.

Investerare samlades i fem grupper och rapporterades

I rapporten publicerad av BitMEX delades investerarna in i fem profiler och inkluderades i undersökningen. Segregation tillhandahölls som kvinnodominerade kryptoentusiaster, mansdominerade kryptoentusiaster, manliga och kvinnliga lika kryptoforskare, nya investerare som ligger mer avlägset från investeringar och unga kryptografer som består av ungdomar.

Kryptoentusiaster och Crypto Scholars utgör gruppen med mest kunskap och högsta investeringar i branschen. Huvudfokus för denna grupp är köp- och säljtransaktioner som syftar till att öka personliga och familjeinkomster. Den kvinnodominerade gruppen Crypto Enthusiast ser kryptovalutor som en möjlighet och ett nytt steg mot traditionella valutor.

Enligt rapporten uppger 4 av 3 personer att kryptovalutor blir mycket vanligare, medan 10 av 7 investerare ser kryptovalutor som ett alternativ till traditionella valutor. Vid riskpunkten har 5 av 3 investerare en investering på 10 till 50 procent. kazanHan accepterar en risk på mellan 5 och 20 procent för tre.

Kort sikt kazanTre löften lockar investerare

Forskningen avslöjade också de punkter som investerare uppmärksammar när de vänder sig till kryptopengarplattformar. När man väljer en kryptoplattform anser folk avgifter, valutaintervall och licensfaktorer som prioritet. Kortsiktigt kazanTre löften och gratis kredit vid registrering uppmuntrar människor att öppna ett kryptokonto; säkerhetsproblem och prisvolatilitet ses som stora hinder för att gå mot kryptovalutaplattformar.

Kryptovalutor ses som ett viktigt alternativ

I en kommentar till rapporten sa BitMEX marknadschef Michele Bertacco: "Idag sker en mycket snabb ökning av kryptovalutor. Som BitMEX ville vi bättre förstå investerarnas beteende i detta sammanhang. Som ett resultat av rapporten såg vi att den viktigaste punkten var att "höja den ekonomiska standarden, särskilt familjen". I detta sammanhang ses kryptovalutor som ett positivt och bra investeringsalternativ. Tre fjärdedelar av de tillfrågade ser krypto som en vanlig investering och sju-i-tionde som ett viktigt alternativ till traditionella valutor. Detta visar en mycket spännande väg för börser som BitMEX." sa.

BitMEX VD Alexandar Höpner sa: "Vi introducerade vår Beyond Derivatives-strategi förra året, och lanseringen av BitMEX Spot är central i denna vision. Idag är vi ett steg närmare att bygga en komplett kryptovalutabörs för våra BitMEX-användare att köpa, sälja och handla sina favorit digitala tillgångar. Vi kommer att arbeta utan vila, med målet att tillhandahålla fler funktioner för våra användare att delta i kryptoekosystemet." sa.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar