Intäktsadministration för att rekrytera 70 avtalad personal

Ordförande för Revenue Administration för att rekrytera kontrakterad personal
Intäktsadministration för att rekrytera 70 avtalad personal

Med utgångspunkt i den muntliga tentamen som ska hållas i Skatteförvaltningens centralorganisation, i enlighet med 5345 29:e stycket i lagen om vissa föreskrifter angående Skatteförvaltningen, och förfarandena och principerna för anställning av kontrakterad personal i Revenue Administration, totalt 7 ( sjuttio) kontrakterade personal kommer att rekryteras. Sista ansökningsdag är 70 juni 24

För detaljer om annons KLICKA HÄR

EXAMENS DATUM OCH PLATS

Det muntliga provet kommer att hållas i Ankara mellan 18 – 29 juli 2022.

Rätt att göra muntlig tentamen kazanNamnen och efternamnen på kandidaterna och listorna över var de nämnda kandidaterna kommer att göra tentamen kommer att tillkännages på webbplatsen för vårt ordförandeskap (gib.gov.tr) minst 10 (tio) dagar före det muntliga provdatumet. Dessutom kommer kandidater att kunna se sin resultatinformation på "Career Gate Platform". Kandidater kommer inte att meddelas separat.

TILLÄMPNINGSKRAV

För att uppfylla de allmänna villkoren i punkt (A) i artikel 657 i tjänstemannalagen nr 48,

Ha erfarenhet under den period som anges i Tabell-1 avseende den ansökta kontrakterade personaltjänsten och dokumentera den,

Med de kvalifikationer som krävs av tjänsten, resonemang, representation, att följa ny teknik, lärande och forskning, snabb inlärning och självutveckling, analytiskt tänkande, vara benägen till lagarbete och hög kommunikationsförmåga, hänga med i den intensiva och stressiga arbetstakten och dokumentationen (dokumentation) har dokumentationsförmåga,

Skicka en ansökan inom tidsgränsen.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar