Inom ramen för Kuruçeşme Tram Works stängdes ett körfält på D-100 av för trafik

Ett körfält i D stängdes av för trafik som en del av Kurucesme Spårvagnsverk
Inom ramen för Kuruçeşme Tram Works stängdes ett körfält på D-100 av för trafik

På grund av arbetet på spårvagnslinjen som kommer att sträcka sig till Kuruçeşme av Kocaeli Metropolitan Municipality, stängdes ett körfält på D-100 Highway från Ankara-Istanbul och Istanbul-Ankara vägbeskrivningar för trafik. Ena etappen av den 332 meter långa 9-fots och 8-spanns överfarten, där spårvagnen kommer att passera, byggs mitt på motorvägen D-100. I området där grundgrävningen utfördes stängdes ett körfält av för trafik och säkerhetsåtgärder vidtogs.

332 METERS LÄNGD spårvagn ÖVERPASS

På grund av byggnadsarbetena av den 100 meter långa, 332 fot och 9-spann spårvagnsöverfarten, som kommer att ansluta strandvägen till Kuruçeşme genom att korsa D-8, vidtogs trafikförebyggande åtgärder och ett körfält stängdes av för trafik. 1400 stålbalkar, vardera 18 meter långa, kommer att användas i spårvagnsöverfarten, där 150 ton stål kommer att användas. Lasten kommer inte att belastas på betongbalkar, utan på seismiska isolatorer av stål och gummimaterial. De seismiska isolatorerna kommer att absorbera lasten från Akçaray Tram, som har en vikt på 40 ton när den är tom och 70 ton när den är fullastad. Stålbalkarna som tillverkas i fabriken kommer att transporteras med lastbilar och föras till Kocaeli, där de kommer att monteras med en kran.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar