Hur mycket är bidraget från Ziraat Bank-hemgiftskonto? Vem kan öppna ett hemgiftskonto hos Ziraat Bank?

Hur mycket är bidragsandelen av Ziraat Banks hemgiftskonto
Hur mycket kostar Ziraat Bank Hemgiftsbidrag Vem kan öppna ett Hemgiftskonto hos Ziraat Bank

Hemgiftskontot hos Ziraat Bank har rätt till statsbidrag, förutsatt att de har minst 3 års sparande för att gifta sig, tjäna inkomst före äktenskapet och ingå sitt första äktenskap senast till 27 års ålder. kazanDet är ett sparkonto. Så hur mycket pengar ger Ziraat till hemgiftskontot? Hur får man Ziraat Bank äktenskapslån? Här är informationen om hemgiftskontot för Ziraat Bank.

Hur mycket är Ziraat Banks bidrag till hemgiftskontot?

Hemgiftskontot är en produkt som gör det möjligt för kunder att göra långsiktigt sparande genom att öka sin sparbenägenhet och uppmuntrar samhället att spara genom att lägga till det statliga bidraget till sparandet, förutsatt att villkoren är uppfyllda. Produkten, som kommer att öppnas som en kumulativ insättning i vår bank, kan öppnas med en löptid på minst 3 år.

Vem kan öppna ett hemgiftskonto hos Ziraat Bank?

Alla turkiska medborgare som är under 24 år och aldrig har varit gifta/eller de som faller inom ramen för artikel 5901 i den turkiska medborgarskapslagen nr 28 kan öppna ett hemgiftskonto på vår bank.

När betalas statligt bidrag från Ziraat Bank?

Deltagaren, som utan dröjsmål fullgjort sina ordinarie betalningar under minst 36 månader, har rätt till statsbidraget när han gifter sig för första gången innan han fyllt 27 år. Inom sex månader från äktenskapets datum ansöker han/hon till vår filial, där han/hon har ett hemgiftskonto, med ett internationellt familjebevis och en handling från distriktsregistret om att han har varit gift för första gången. Banken lämnar in de ansökningar som gjorts inom månaden till ministeriet inom de första tio arbetsdagarna i påföljande månad. Efter ministeriets godkännande överförs beloppet av det intjänade statsbidraget till det aktuella kontot.

Hur beräknas Ziraat Banks statliga bidragsbelopp?

Vid beräkningen av statsbidraget läggs ackumulationen på vigseldagen till grund. Statsbidraget beräknas enligt de regelbundna betalningsperioder som deltagaren gör till hemgiftskontot; Statsbidrag, regelbunden betalningstid;

  • För de 36 till 47 månaderna är det 20 procent av sparandet på kontot. Beloppet som ska betalas får dock inte överstiga 11.840,63 XNUMX turkiska liras.
  • För de 48 till 59 månaderna är det 22 procent av sparandet på kontot. Det belopp som ska betalas får dock inte överstiga 13.662,26 XNUMX T turkiska liras.
  • För de över 60 månader är det 25 procent av sparandet på kontot. Beloppet som ska betalas får dock inte överstiga 16.394,72 XNUMX turkiska liras.

Kan ett räntefritt hemgiftskonto ges?

Hemgiftskonto kan också öppnas utan ränta. Ingen ränta kommer att tillfalla kontot, endast statsbidraget kommer att beräknas över summan av besparingar du har gjort.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar