Giftermål på ett trendigt kryssningsfartyg för ett extraordinärt bröllop!

Giftermål på ett trendigt kryssningsfartyg för ett extraordinärt bröllop
Giftermål på ett trendigt kryssningsfartyg för ett extraordinärt bröllop!

Med sommarens ankomst har bröllopssäsongen börjat. Det är drömmen för varje par att ha en vacker bröllopsdag, som alltid kommer att minnas väl och lämna spår i minnena. Ett av alternativen som sticker ut bland parens jakt på en bröllops- och bröllopsorganisation är att gifta sig på ett kryssningsfartyg i det oändliga blått. Nyligen har antalet människor som vill ha ett extraordinärt äktenskap på ett lyxkryssningsfartyg börjat öka i en intressant takt. Ahmet Yazıcı, General Manager för Selectum Blu Cruises, betonade att bröllops- och smekmånadsupplevelsen på kryssningsfartyget är ett av de privilegierade alternativen för par och sa: "Att gifta sig på kryssningsfartyget sätter sin prägel på sinnet som det mest romantiska och oförglömlig semesterupplevelse för par. Çifter sa, "De båda organiserar en annan organisation och har möjlighet att tillbringa sin smekmånad var som helst i världen på vårt skepp, som nästan kallas ett "flytande hotell".

EXTRAORDINÄR SMEKMÅNADSUPPLEVELSE, BARTRESA FÖR ETT EXTRAORDINÄRT ÄKTENSKAP

EXTRAORDINÄR SMEKMÅNADSUPPLEVELSESRESA FÖR ETT EXTRAORDINÄRT ÄKTENSKAP

Bröllopet och smekmånaden som ska hållas på kryssningsfartyget är en speciell organisation som tar paren till sagornas värld. Ahmet Yazıcı underströk att allt är planerat i detalj för par i förväg. Yazıcı sa, "Det bästa med den här organisationen är att par har möjlighet att säga 'ja' till varandra mitt i det oändliga blå. Som Selectum Blue Saphire ser vi tillsammans med vår personal till att allt blir som paret önskar. Vi ger priser efter antal personer på kaptenens bröllop. Vår tjänst, som inkluderar en klassisk rosbukett och boutonniere, ceremonibilder, erbjuds våra kunder med ett förmånligt prisalternativ. I vårt kaptensbröllopspaket inkluderar vi även våra tjänster såsom en förinspelad musikalisk ceremoni med deltagande av fartygets besättning och blomsterarrangemang, tvåvåningstårta och vin för par och gäster, hyttdekoration. Efter att ha styckat sin tårta med det symboliska ceremonicertifikatet undertecknat av en kapten, kommer våra par att ha njutit av det roliga till fullo med gästerna. Tack vare den professionella fotograftjänsten du kan få med ditt bröllopspaket förevigar vi denna speciella dag.”

EN DRÖMSMEKSMÅNAD PÅ EN BLÅ RESA

EN SMEKMÅNAD SOM EN DRÖM PÅ EN BLÅ RESA

Ahmet Yazıcı gav också information om smekmånadspakettjänsten som erbjuds av Selectum Blue Saphire. Yazıcı sade att stugdekorationen också är speciellt förberedd för par, "Förutom vår speciella hyttdekoration har vi vår smekmånadstårta och en flaska vin redo i hytten. Likaså har vi även stugfrukostservice. Vi har fastställt kostnaden för vårt smekmånadspaket, som inkluderar alla dessa, till 99 euro.”

SOLNEDGÅNG PÅ DEN ROMANTISKA ÖN SANTORINI

ROMANTISK Ö SANTORINIDE SOLNEDGÅNG

Det är möjligt att besöka olika rutter på kort tid med kryssningsresor. Yazıcı uppgav att de erbjuder prisvärda resealternativ samt en säker och bekväm semester med en kryssning, och gav också information om turnéns innehåll. Yazıcı sa: "Med vår Selectum Blue Saphire-turné, som startar från Bodrum, tar vi våra gäster till Mykonos, Santorini, Rhodos och Kos, som är bland de vackraste sträckorna i Grekland. Speciellt i Santorini, som vi kan kalla en full smekmånadsö, även känd som en romantisk ö, erbjuder att gifta sig under solnedgången imponerande stunder för par. Våra priser börjar från 2 € för våra 3-4 och 119-nätters turer som avgår från Bodrum och anländer till Bodrum. Våra kunder kan dra nytta av många olika alternativ under sin semester. Vi har 24-timmars rumsservice och olika rumstyper på vårt fartyg. Förutom våra underhållande aktiviteter bidrar vi till att våra gäster lämnar vårt skepp nöjda med vår vänliga och erfarna personal, från hushållning till restaurangpersonal, från kockar till animationsteam.

Selectum blå safir

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar