Generaldirektoratet för motorvägar kommer att rekrytera 1 fd dömd arbetare

Generaldirektoratet för motorvägar
Generaldirektoratet för motorvägar

GENERALDIREKTORATET FÖR HIGHWAYS 3. REGIONALDIREKTORATET ARBETSPLATSER SOM SKA ANSTÄLLAS MED ETT KONTINUERLIG ANSTÄLLNINGSAVTAL MED SIN obestämd varaktighet; TOTALT 1 (EN) ERFAREN dömd ELLER SKADAD (TMY) ARBETARE SOM INTE KOMMER ATT KOMMER ATT TÄNKA I KAMPEN MOT TERRORIST.

Turkiets arbets- och sysselsättningsbyråns provinsiella direktorat vår begäran kommer att meddelas den 09 och kommer att förbli i den öppna jobbannonsen i fem dagar.

Kandidater som uppfyller efterfrågevillkoren kan ansöka från provins- / grendirektoratet för den turkiska arbets- och arbetsförmedlingen eller via internetadressen iskur.gov.tr ​​inom fem dagar från dagen för offentliggörandet av tillkännagivandet.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

De punkter som ska övervägas av de kandidater som vill ansöka anges i avsnittet om villkor och förklaringar som ska sökas efter dem som kommer att tas som tidigare fällande domare-TMY nedan.

Generaldirektoratet för motorvägar för att ta före detta dömda arbetare

Villkor och förklaringar som ska sökas för dem som kommer att rekryteras som tidigare fångar-TMY-arbetare:

1. Kandidater som uppfyller villkoren för tillkännagivandet; Inom 5 dagar från datumet för publicering av annonsen kan du ansöka via länken "Job Seeker" på internetadressen esube.iskur.gov.tr​ genom att logga in med ditt TR ID-nummer och lösenord. Dessutom kan ansökningar göras från serviceställena och Alo 170-linjen. När ansökningstiden sammanfaller med semestern förlängs ansökningarna till utgången av nästa arbetsdag.

2. Även om de blivit benådade, förutsatt att de inte är dömda för brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och denna ordnings funktion, brott mot det nationella försvaret, brott mot statshemligheter och spionage, sexuella övergrepp eller sexuella övergrepp av ett barn; förskingring, förskingring, bestickning, stöld, bedrägeri, förfalskning, förtroendeintrång, bedräglig konkurs, budförfalskning, riggning av gärningsutövningen, egendom till följd av brott, som döms till fängelse i ett år eller mer för ett uppsåtligt begått brott , eller oavsett strafftid.Bland de som dömts för penningtvätts- eller smugglingsbrott, de som fullbordat sina straff, de vars straff har villkorats, de som har frigivits på skyddstillsyn, de som gynnas av skyddstillsyn, de som dokumenterar sitt straff. status med ett ex-fångintyg, eller de som skadas utan att anses handikappade i kampen mot terrorismen: Militärtjänstlag nr 21 daterad 6-1927-1111 eller 16-6-1927. De som skadades utan att vara funktionshindrade som resultatet av orsaken och effekten av terroristincidenterna som anges i artikel 1076 i antiterroristlagen daterad 12/4/1991 och numrerad 3713 när de utför sin militärtjänst, vilket ligger inom räckvidden av lagen om reservofficerare och reservmilitärer daterad. och numrerad 21 (Ändrad fras: OG-6 /8/2014-29080) hälsorapport v e att dokumentera sin situation (Ändrat uttryck: OG-6/8/2014-29080) med ett kommandobrev som visar att de skadades i kampen mot terrorismen,

Turkiska utländska ädla nr 3.2527 av dem kan fritt yrken och konst i Turkiet, offentliga, privata organisationer eller påverka bestämmelserna i lagen om registrering Att vara anställd i affärer för att vara en turkisk medborgare, för att vara i åldern 18-40

4. Att inte berövas offentliga rättigheter, (TCK artikel 53 / a)

5. Efter avslutad militärtjänst, undantagen eller skjutits upp (för manliga kandidater),

6. Att ha tagit KPSS-provet (för förfrågningar på associerad och grundnivå),

7. Ingen pension, ålders- eller invaliditetspension från någon socialförsäkringsinstitution,

8. Kandidater bör inte ha något hinder för att arbeta i skift.

9. Kandidater bör inte ha några hälsoproblem som hindrar dem från att utföra sina uppgifter kontinuerligt. (De som lyckas med provet och utses kommer att anställas som en rak arbetare.)

10. Kandidater måste ha den begärda utbildningsstatus och särskilda villkor i enlighet med den erforderliga titeln från den sista dagen för ansökan.

11. Rätt att avlägga tentamen med datum, tid och plats för tentamen. kazanKandidaterna kommer att tillkännages i meddelandesektionen på vår institutions webbplats (www.kgm.gov.tr). Detta tillkännagivande har karaktären av meddelande och ingen separat anmälan kommer att göras till de berörda personernas adress via post.

12. Kandidater i den slutliga listan för den muntliga tentamen; vilka dokument som ska skickas, plats för leverans av datum, datum och andra informationsförfaranden kommer att meddelas senare i meddelandesektionen på webbplatsen för vårt generaldirektorat (www.kgm.gov.tr). Ytterligare skriftliga meddelanden kommer inte att göras till kandidaterna.

13. Som ett resultat av den muntliga tentamen, de kandidater som lyckas som rektor och ersättare; Det kommer att meddelas i meddelandesektionen på webbplatsen för vårt generaldirektorat (www.kgm.gov.tr) och kandidaterna kommer inte att meddelas skriftligen.

14. Vi förbehåller oss rätten att ogiltigförklara ansökan från dem som lämnar falska handlingar eller avger en förklaring, att vidta rättsliga åtgärder avseende annullering av rekryteringsprocessen, att lämna in ett straffrättsligt klagomål mot dessa personer till chefsåklagaren för tillämpa relevanta bestämmelser i den turkiska strafflagen.

15. Den utsedda medarbetaren kommer inte att kunna begära överföring (uppdrag) till arbetsplatser i en annan provins på fem år.

16. De som anställs kommer att anställas med en ren lön på TL 274.96. Provanställningstiden för de arbetare som ska rekryteras är 60 dagar; Den som underkänns inom prövotiden får sin anställning uppsagd.

17. Om kandidaterna som lyckas med tentamen inte uppfyller ovanstående krav, kommer deras tentor att vara ogiltiga.

18 Från och med tillkännagivandet av resultaten kan kandidaterna invända mot examensnämnden inom 5 (fem) arbetsdagar. Överklaganden avgörs inom 5 (fem) arbetsdagar efter att ha kommit till examensnämnden och meddelats berörda skriftligen. Framställningen som inte har ett turkiskt republikens ID-nummer, namn, efternamn, signatur och adress, och de överklaganden som gjorts via fax och de överklaganden som gjorts efter deras utgång beaktas inte.

19. Rätt att tillträda kazanFör närvarande kommer kandidaterna personligen att leverera de begärda dokumenten senast det datum som anges senare. Ansökningar som görs via post, frakt eller bud kommer inte att beaktas. Men de som inte kan gå och lämna in sina handlingar på grund av sjukdom eller födelseursäkt (förutsatt att de visar upp en födelseanmälan eller sjukdomsanmälan som anger deras status) kommer att kunna leverera sina handlingar genom sina anhöriga. Kandidater vars handlingar har tagits emot kommer att kunna påbörja sina arbetsuppgifter genom att göra en skriftlig anmälan. Födelse, sjukdom osv. de som inte kan komma av skäl; Om de dokumenterar denna situation kommer de att tillåtas börja sina arbetsuppgifter efter att deras lagliga ursäkter har löpt ut. De som inte börjar arbeta inom 15 dagar trots att de blivit anställda, de som slutar jobbet under prövotiden, de som inte lämnar in handlingar inom den angivna tiden, de som avstår eller de som är fast beslutna att inte uppfylla ansökan villkor, kommer att utses från reservlistan i enlighet med bestämmelserna i ovannämnda förordning.

20. De som bor i provinserna och distrikten Konya, Karaman, Aksaray och Afyonkarahisar kan ansöka om efterfrågan på arbetskraft.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar