Generaldirektoratet för kustsäkerhet kommer att rekrytera 1 tidigare dömd arbetare

Generaldirektoratet för kustsäkerhet
Generaldirektoratet för kustsäkerhet

Generaldirektoratet för kustsäkerhet kommer att ta 1 arbetare. Sista ansökningsdag är den 14 maj 2022.

I uttalandet från Generaldirektoratet för kustsäkerhet i den officiella tidningen, "Permanent arbetarstatus för 1 person kommer att rekryteras i kvoten för före detta straffånge/tmy." Det var sagt.

Ansökningar om utlysningar kommer att göras genom den turkiska arbetsförmedlingen. Meddelanden kommer att publiceras på den turkiska arbetsförmedlingens internetadress, esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx.

Ansökningar från de kandidater som inte uppfyller de ansökningsvillkor som meddelats i de kandidatlistor som skickas till institutionen kommer att anses ogiltiga Ansökningar till institutionen kommer att vara ogiltiga. Ansökningar kan göras på den turkiska arbetsförmedlingens webbplats eller genom att besöka den turkiska arbetsförmedlingens servicecenter under ansökningsprocessen. Plats, tid och datum för det muntliga provet/intervjun kommer att meddelas separat av den turkiska arbetsförmedlingen efter kl. de slutgiltiga listorna mottas.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Provämnen och poäng för kontorspersonal (tjänsteman):

  • Turkiets konstitution (20 poäng)
  • Ataturks principer och revolutionshistoria (20 poäng)
  • Transport- och infrastrukturministeriets uppgifter och generaldirektoratet för kustsäkerhet (20 poäng)
  • Arbetslag nr 4857 (20 poäng)

Det görs av totalt 20 poäng, inklusive Allmän kultur (100 poäng). För att anses vara framgångsrik på provet måste det aritmetiska medeltalet av poängen som ges av ledamöterna i examensnämnden vara minst 60. Kandidaternas framgångspoäng som grund för uppdraget; Det kommer att fastställas genom att ta det aritmetiska medelvärdet av den muntliga tentamens poäng som gjorts av institutionen och KPSS-poängen och kommer att meddelas på institutionens webbplats. Om kandidaternas framgångspoäng är desamma som grunden för utnämningen, prioriteras den med högre KPSS-poäng. För att anses vara framgångsrik i tentamen för alla kandidater som inte kräver KPSS måste det aritmetiska medeltalet av de poäng som ges av styrelsens ledamöter i den muntliga tentamen vara minst 60. För dessa kandidater utgör resultatet av den muntliga tentamen (intervju) det framgångspoäng som ligger till grund för anställning. Med utgångspunkt från det högsta framgångspoänget kommer antalet huvudkandidater som ska utses och reservkandidaterna lika mycket som antalet ursprungliga kandidater att fastställas. Listorna över huvud- och ersättarkandidater kommer att tillkännages på institutionens webbplats och ingen skriftlig anmälan kommer att göras till de kandidater som ingår i listan.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar