Fox TV Main News Presentator Selçuk Tepeli blev arg på nyheterna han presenterade och kastade glaset

Fox TV Main News Presentator Selcuk Tepeli blev arg på nyheterna han presenterade och kastade glaset
Fox TV Main News Presentator Selçuk Tepeli blev arg på nyheterna han presenterade och kastade glaset

Fox TV Main News-presentatör Selçuk Tepeli kastade glaset på bordet till kamerorna i direktsändningen efter ett nyhetsreportage om förstörelsen av jordbruksmark.

Fox TV Main Habers programledare Selçuk Tepeli hade det svårt i etern. Innan Tepeli tillkännager en nyhet om massakern på jordbruksmark, yttra Atatürks ord, "Banden är nationens herre".

Sedan, efter att nyhetsbandet aktiverats och sänts, tyckte han synd om de förstörda jordbruksmarkerna och de hjälplösa byborna och sa att de behövde gå vidare till en annan nyhet. Tepeli sa: "Nu har hälften av bönderna i detta land slutat sina jobb. Sen bror, gå vidare till nästa nyhet”.

Selcuk Tepeli, som uppmärksammat denna fråga länge, ville att direktsändningen skulle avslutas och kastade glaset.

Vem är Selcuk Tepeli?

Selçuk Tepeli föddes 1974 i Silivri-distriktet i Istanbul-provinsen. Han tog examen från Marmara University, Institutionen för offentlig förvaltning på franska. Han gjorde också sin magisterexamen vid IEP Rennes om Europeiska unionens gränser och offentliga rörelser i Europa. Han arbetade som chefredaktör för tidskrifterna Aktüel och Newsweek Turkey inom mediesektorn. Senare arbetade han som chefredaktör för Habertürk TV, och presenterade även programmet Eksen med Ceyda Karan och programmet "Dagen börjar". 2020, när FOX Main News-presentatören Fatih Portakal lämnade sitt jobb, började en ny programledare sökas, och det tillkännagavs att Selçuk Tepeli hade ersatt honom och han lämnade sin post på Habertürk TV. Den 7 september 2020 började han presentera programmet FOX Main News med Selçuk Tepeli. Den presenterar också ett avsnitt som heter One Minute med Selçuk Tepeli i huvudnyheterna.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar