Erciyes University och Erciyes A.Ş. Karriärprotokollet vid toppmötet undertecknades på nytt

Karriärprotokoll undertecknat på nytt mellan Erciyes University och Erciyes AS
Erciyes University och Erciyes A.Ş. Karriärprotokollet vid toppmötet undertecknades på nytt

Erciyes University (ERÜ) och Kayseri Erciyes A.Ş. Protokollet "Career at the Top" som undertecknades förra året undertecknades på nytt i år. Inom ramen för det förnyade protokollet kan elever som får språkundervisning vid ERU arbeta deltid hos Erciyes A.Ş. kommer att fortsätta att drivas av

ERU:s rektor Prof. Dr. Mustafa Calis noterade att de fäster vikt vid samarbetsprotokoll.

Rektor Çalış, som påpekade att med det undertecknade protokollet kommer ERU-studenter att ge ett betydande bidrag till Erciyes A.Ş. när det gäller språk för utländska turister som kommer till Erciyes Ski Center, sa: Vårt utvecklingsarbete fortsätter. Med många samarbetsprotokoll vi undertecknat hittar våra studenter både praktik och jobbmöjligheter. Även våra utländska studenter kommer att arbeta i industrin med en-till-en-protokoll och kommer att introducera Kayseri och Kayseri-industrin som våra kulturambassadörer när de tar examen och återvänder till sina länder. I detta sammanhang undertecknar vi om ett befintligt protokoll som kommer att bidra till både våra studenter och Erciyes A.Ş.

Erciyes Inc. Styrelseordförande I sitt tal vid undertecknandeceremonin uppmärksammade Murat Cahid Cıngı vikten av protokollet och sa att de undertecknade ett viktigt protokoll inom ramen för samarbetet mellan universitetssektorn.

Cıngı sa: "Våra inkommande utländska gäster betjänas av välutbildade, välutbildade människor, och å andra sidan har våra studenter erfarenhet av en miljö där olika kulturer möts. kazanDet ger möjligheter för deras karriärer inom ramen för deras studier. Den viktigaste faktorn man tänker på när det kommer till turism är förstås mänskliga resurser. Man kan bygga, man kan hedra, men eftersom det finns människor som kan producera tjänsten framstår behovet av utbildad, global kultur, språklig och artig personal som den viktigaste faktorn. Vid det här laget bidrar också den specifika kulturen och kunskapen hos våra universitetsstudenter till att vår servicekvalitet ökar och en god ömsesidig samarbetsmiljö uppstår.”

Efter talen har rektor prof. Dr. Mustafa Çalış och Erciyes A.Ş. Styrelseordförande Murat Cahid Cıngı undertecknade protokollet.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar