Elfordonssamtal från Temsa till turistsektorn!

Elfordonsinbjudan från Temsa till turistsektorn
Elfordonsinbjudan från Temsa till turistsektorn

På ACE of MICE, en av världens viktigaste turismmässor, ställde TEMSA ut sin elbuss MD9 electriCITY, som man har förberett för massproduktion, och delade sin vision för en hållbar framtid med deltagandet.

TEMSA, som har varit pionjären inom elektrifiering i regionen med sin elbussexport till olika geografier i världen under de senaste åren, deltog i ACE of MICE Exhibitions, en av de mest prestigefyllda organisationerna i världen inom mötes- och evenemangsområdet . Vid evenemanget som hölls i Istanbuls kongresscenter den 25-26-27 maj, ställde TEMSA även ut MD4 electriCITY, en av de 9 elfordonsmodeller som den har gjort redo för massproduktion.

Temat för evenemanget, som samlade alla intressenter inom turistsektorn och hölls för nionde gången i år, bestämdes som "Hållbar framtid". TEMSA betonade att elektrifiering är en av de viktigaste delarna av en hållbar framtid och efterlyste mobilisering av elfordon till hela turistsektorn.

SYNERGI MELLAN OLIKA SEKTORER ÄR NYCKELN TILL EN HÅLLBAR FRAMTID

TEMSAs vice försäljnings- och marknadschef Hakan Koralp, som gjorde utvärderingar i ämnet, betonade att hållbarhet är första prioritet för alla företag i den nya världsordningen, och sa: "Som TEMSA mobiliserar vi all vår tekniska infrastruktur och produktion kraft i linje med denna vision, samtidigt som vi hävdar en hållbar framtid. Elektrifiering, som vi har varit pionjärer i Turkiet och vår region under lång tid, är den viktigaste indikatorn på denna vision. I linje med vårt mål att ge ett hållbart liv för kommande generationer, lägger vi stor vikt vid att föra alla intressenter och alla sektorer samman i linje med ett gemensamt sinne och vision. Därför, i denna mässa, förutom turismoperatörer, kedjehotell och byråer; vi är med som busstillverkare. Detta är inte särskilt vanligt. Speciellt i vår bransch. Men vi vet mycket väl att den synergi som skapas av olika sektorer är nyckeln till världens hållbara framtid. Bil- och turismsektorerna kan förverkliga ett mycket viktigt samarbete för hela mänskligheten här. Med spridningen av elektrifiering inom turistsektorn kommer vi alla att vara ett steg närmare dit vi vill gå.”

På ACE of MICE, en av världens viktigaste turismmässor, ställde TEMSA ut sin elbuss MD9 electriCITY, som man har förberett för massproduktion, och delade sin vision för en hållbar framtid med deltagandet.

TEMSA, som har varit pionjären inom elektrifiering i regionen med sin elbussexport till olika geografier i världen under de senaste åren, deltog i ACE of MICE Exhibitions, en av de mest prestigefyllda organisationerna i världen inom mötes- och evenemangsområdet . Vid evenemanget som hölls i Istanbuls kongresscenter den 25-26-27 maj, ställde TEMSA även ut MD4 electriCITY, en av de 9 elfordonsmodeller som den har gjort redo för massproduktion.

Temat för evenemanget, som samlade alla intressenter inom turistsektorn och hölls för nionde gången i år, bestämdes som "Hållbar framtid". TEMSA betonade att elektrifiering är en av de viktigaste delarna av en hållbar framtid och efterlyste mobilisering av elfordon till hela turistsektorn.

SYNERGI MELLAN OLIKA SEKTORER ÄR NYCKELN TILL EN HÅLLBAR FRAMTID

TEMSAs vice försäljnings- och marknadschef Hakan Koralp, som gjorde utvärderingar i ämnet, betonade att hållbarhet är första prioritet för alla företag i den nya världsordningen, och sa: "Som TEMSA mobiliserar vi all vår tekniska infrastruktur och produktion kraft i linje med denna vision, samtidigt som vi hävdar en hållbar framtid. Elektrifiering, som vi har varit pionjärer i Turkiet och vår region under lång tid, är den viktigaste indikatorn på denna vision. I linje med vårt mål att ge ett hållbart liv för kommande generationer, lägger vi stor vikt vid att föra alla intressenter och alla sektorer samman i linje med ett gemensamt sinne och vision. Därför, i denna mässa, förutom turismoperatörer, kedjehotell och byråer; vi är med som busstillverkare. Detta är inte särskilt vanligt. Speciellt i vår bransch. Men vi vet mycket väl att den synergi som skapas av olika sektorer är nyckeln till världens hållbara framtid. Bil- och turismsektorerna kan förverkliga ett mycket viktigt samarbete för hela mänskligheten här. Med spridningen av elektrifiering inom turistsektorn kommer vi alla att vara ett steg närmare dit vi vill gå.”

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar