Turkish Law Institute Afyonkarahisar Provincial Representative Office öppnade

Turkish Law Institute Afyonkarahisar Provincial Representative Office öppnade
Turkish Law Institute Afyonkarahisar Provincial Representative Office öppnade

Turkish Law Institute Afyonkarahisar Provincial Representative Office invigdes av Nationalist Movement Party VQA-medlem och Afyonkarahisar vice Mehmet Taytak och Turkish Law Institute ordförande Cemil Yavuz Aksu.

Öppnandet av Turkish Law Institute Afyonkarahisar Provincial Representative Office deltog av Nationalist Movement Party VQA-medlem och Afyonkarahisar vice Mehmet Taytak, Turkish Law Institute ordförande Cemil Yavuz Aksu, Advokatsamfundets ordförande Turgay Şahin, Judicial Justice Commission President Fatih Serdar Kökinencial, ordförande. Mehmet Kocacan och hans ledning. , KAÇEPs provinspresident Nesrin Çelikbilek, MHP Central District Administration, Ülkü Ocakları provinspresident Oğuz Kağan Diler, borgmästare, provinsförsamlingsmedlemmar, medlemmar av rättsväsendet och icke-statliga organisationer. Programmet började med en tyst minut och nationalsången.

Mehmet Taytak, "Institutet är viktigt för manifestationen av rättvisa och rättsstatsprincipen"

Vid invigningen av Turkish Law Institutes servicebyggnad sa Nationalist Movement Party VQA-medlem och Afyonkarahisars vice Mehmet Taytak: "Presidenten för Turkish Law Institute, Mr. Devlet Bahçeli, som inrättades genom instruktion av vår bortgångne president, Mr. Devlet Bahçeli, förutom att skydda alla reliker från vår president, gav han sitt parti, sin eldstad och alla sina fackföreningar till Turkish Law Institute. I Turkiet, där institutet behöver växa och rättvisa förskjuts från tid till annan, rättvisa är särskilt utspridda och FETO- och FETOCU-advokater är inom rättsväsendet, både för att samla in våra egna bröders offer och skapa en struktur värd respekt för framtiden för att visa rättvisa och rättsstatsprincipen. Jag tror att våra domare, åklagare, advokater och rättspersonal kommer att samlas under ett tak och tillhandahålla viktiga tjänster för landet, landet och nationen att göra vad som helst som behövs. Grattis till Turkish Law Institute. Jag önskar framgång till våra vänner", sa han.

Cemil Yavuz Aksu: "Vi är en av Turkiets mest rotade icke-statliga organisationer"

Cemil Yavuz Aksu, ordförande för Turkish Law Institute, sa: "Det turkiska laginstitutet grundades 1977 med instruktioner från vår bortgångne president, Alparslan Türkeş. Idag är det en av Turkiets mest rotade icke-statliga organisationer. Vårt institut har kämpat i nästan ett halvt sekel för rättsstatsprincipen och manifestationen av rättvisa, som kan formas kring våra grundläggande värderingar, ha nationell och moralisk känslighet, kan läsa världen ur turkisk rättvisa, där advokater kan samlas under ett tak. Vår filialpresident, Av., som bidrog till den nya servicebyggnaden. Han vill tacka İsmail Aydoğş och hans ledning. Jag hoppas att vår nya byggnad kommer att göra bra tjänster, säger han.

Aydoğş sa: "Vårt institut kommer att kämpa för manifestationen av rättvisa"

Turkish Law Institute Afyonkarahisar Provincial Representative Atty. İsmail Aydoğş fortsatte på följande sätt: "Inrättades 1977 efter instruktion av vår bortgångne president, Alparslan Türkeş, för att bidra till utvecklingen av turkisk rätt, upprättandet av rättsstatsprincipen i Turkiet med dess institutioner och regler, och upprättandet av av enhet och professionell solidaritet bland advokater, dess huvudkontor ligger i Ankara. är en förening. Afyonkarahisar Provincial Representative Office, vår ordförande Atty. Det etablerades som en representant för 19 provinser i hela Turkiet med utnämningen av Cemil Yavuz Aksu som grundande provinsrepresentant. Vårt institut kommer i slutändan att kämpa för rättsstatsprincipen och manifestationen av rättvisa, genom att tillhandahålla en miljö där advokater som kan formas efter våra kärnvärden, har nationell och andlig känslighet och kan läsa världen genom turkarnas ögon, kan arbeta tillsammans.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar