Det 11 501:a godståget som transporterar sin export till världen i Manisa organiserade industrizon med applåder

The Thousand Pearl Train, som transporterar sin export till världen i Manisa OIZ, välsignad med applåder
Det 11 501:a tåget som transporterar exporten av Manisa OSB till världen välsignad med applåder

1964 224 export av Manisa Organized Industrial Zone (MOSB), som grundades 60 av affärsmannen Hasan Türek och hans vänner som Turkiets andra organiserade industrizon, som sysselsätter 11 industrianläggningar och 501 tusen människor, där de flesta internationella investerare finns idag, till världen Han tog farväl av pärltåget med applåder.

TURKIETS FÖRSTA PRIVATA LOGISTIKCENTER

Manisa Organized Industry Styrelseordförande Sait Türek, TCDD Taşımacılık A.Ş. General Manager Hasan Gezük, OSB styrelsemedlemmar, MOSB Regional Manager Funda Karaboran, MOSB President Advisor Nihat Akyol, MOS Lojistik A.Ş chefer och industrimän deltog. Hittills har 100 tusen containrar transporterats säkert på järnväg mellan de omgivande hamnarna och regionen på 2010 11 tågresor.

"VI REALISERADE 9 MILJARDER 600 MILJONER DOLLAR EXPORT"

Genom att notera att som MOSB nådde de en utrikeshandelsvolym på 2021 miljarder 9 miljoner dollar 600, sade Manisa Organized Industrys styrelseordförande Sait Türek: "Vår Manisa Organized Industrial Zone, som etablerades 1964 som den andra organiserade industrizonen av Turkiet har alltid varit en pionjär med varje projekt som det har genomfört hittills. Det blev en organiserad industrizon. Idag, som en av de starkaste organiserade industrizonerna i vårt land, erbjuder vi sysselsättningsmöjligheter till 224 tusen människor med våra 60 anläggningar som för närvarande är i drift. Som en region som är värd för 14 utländska investerare från 39 länder är vi en internationellt föredragen organiserad industrizon. Vår region nådde en utrikeshandelsvolym på 2021 miljarder 9 miljoner dollar 600 och producerade 1 miljard 400 miljoner dollar i utrikeshandelsöverskott genom att producera förädlade produkter. Ekonomier som är starka på internationella marknader är de som har effektiva strategier i affärsvärlden. Bland dessa strategier ligger logistik och supply chain management i framkant för att skapa konkurrensfördelar. Vårt logistikcenter, som ger styrka till vår styrka idag och är ett föredömligt initiativ från vår region, etablerades på en yta på 306 tusen kvadratmeter i den femte delen av vår region, som ett helägt dotterbolag till Manisa Organized Industrial Zone . Vårt logistikcenter, "Turkiets första privata logistikcenter", öppnade med deltagande av vår president, Mr. Recep Tayyip Erdoğan och våra ministrar, har tjänat våra industrimän sedan 2010. sa.

MANISALI INDUSTRIALS HUD

Türek sa: "Järnvägar är en överbyggnadsinvestering som erbjuder säkra, miljövänliga och planerade transporter. Sedan etableringen av vårt logistikcenter har antalet tågtjänster nått 11 500 totalt, och järnvägstransporten av 388 tusen containrar mellan de omgivande hamnarna och vår region har slutförts på ett säkert sätt. Behållaren full av produkter för de 388 tusen enheter vi skickar till världen är svett från industrimannen från Manisa. TCDD Transportation Inc. Medan 25 procent av de containrar som lastas på loket och påkopplade vagnar som tilldelas våra järnvägstransporter utgörs av tomma containrar, utgörs 75 procent av containrarna av containrar lastade med fulla produkter och lossad frakt av vagnar förhindras. 80 procent av produktionen, som fortsätter att öka varje år i vår Manisa organiserade industrizon, skickas till 155 olika länder i världen som exportvaror. Vårt mål är att transportera alla transporter till hamnar via järnväg. Vår affärspartner TCDD Taşımacılık A.Ş. Vi är glada över att vara tillsammans med hans familj för avskedet av vårt 11 tusen 500:a tåg idag. Vi hoppas att detta starka samarbete ska vara ett exempel för hela vårt land. Låt oss etablera andra bra samarbeten som vi, sa han.

EXEMPEL FÖRELL

Understryker att Manisa OSB är en stor föredömlig förebild för andra industriorganisationer inom järnvägstransporter, sa TCDD General Manager Pezük; Pezük förklarade att anslutningen av de organiserade industrizonerna, som är produktionscentra, till det huvudsakliga järnvägsnätet med korsningslinjer, är av stor betydelse när det gäller godstransport, "Under ledning av vårt ministerium för transport och infrastruktur, en förbindelselinje görs till OIZ och stora industrianläggningar för att öka dörr-till-dörr-transporter på järnvägar. En betydande minskning av transportkostnaderna, som har en betydande andel av kostnaderna, och det faktum att våra industrimän levererar sina produkter till marknaderna ekonomiskt och snabbt, ökar således konkurrenskraften och bidrar väsentligt till utvecklingen av landet. Det mest konkreta exemplet på denna framgångsrika organisation är transporten av 11 miljoner 500 tusen ton gods med 4 600 godstågstjänster hittills. Transporterna, som startade mellan Manisa OIZ och Alsancak i första skedet, har nu ökat ännu mer med anslutningen till Aliağa och Nemprots hamnar. Från och med idag körs 4 godståg regelbundet och en årlig lastkapacitet på 53 tusen containrar och 830 tusen ton tillhandahålls, vilket bidrar till utvecklingen av vårt land, vår Egeiska region och våra industrimän. Manisa Organized Industrial Zone Logistics Centre spelar en nyckelroll för att öppna logistikföretag till internationella marknader. Manisa Organized Industry Logistics Centre har en stor roll att spela för att transportera de laster som kommer från Anatolien till Europa via İzmir Port och marknadsföra produkterna från våra Manisa-producenter till den inhemska och utländska marknaden. Det största målet för Manisa Organized Industrial Zone Logistics Centre och TCDD Transportation är att göra Manisa, Egeiska havets pärla, till ett varumärke i Turkiet och i världen, med sina jordbruksprodukter och avancerad industri. " konstaterade han.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar