Bygget av Göksu 2:a etappens rekreationsområde påbörjas

Byggandet av Goksu-scenens rekreationsområde börjar
Bygget av Göksu 2:a etappens rekreationsområde påbörjas

Nya grönområden för invånarna i huvudstaden inom ramen för projektet "Gröna huvudstaden" i Ankara Metropolitan Municipality. kazanfortsätter att klättra. ABB:s president Mansur Yavaş delade på sina konton i sociala medier: "I dag intensifierar vi våra steg för ett motståndskraftigt Ankara mot klimatkrisen. Vi kommer att lämna en beboelig framtid till våra barn", sa han och tillade att de kommer att påbörja byggandet av "Göksu 177nd Stage Recreation Area", som består av 2 tusen kvadratmeter i Etimesgut-distriktet. Grönområdet, som anbudet gjordes för, planeras stå färdigt 2023.

Ankara Metropolitan Municipality, som startade en grönområdesattack i huvudstaden, ökar antalet grönområden dag för dag.

Genom att vidta åtgärder för att rädda Ankara från den "grå staden"-bilden har ABB gett staden en "grön stad"-bild. kazanhan lägger mycket tid på att klättra. Slutligen, medan arbetet med att bygga Lodumlu Mahallesi Park, Eryaman Gökay Caddesi Park och Alacaatlı Mahallesi Lavender Park har påskyndats, delade Metropolitan Mayor Mansur Yavaş på sina konton i sociala medier, "Idag skärper vi våra steg för ett Ankara som är motståndskraftigt till klimatkrisen. Med vår vision om #Green Capital startar vi byggandet av "Göksu 177nd Stage Recreation Area" som består av 2 tusen kvadratmeter i vår stadsdel Etimesgut. Vi kommer att lämna en beboelig framtid till våra barn", sa han.

ANTALET GRÖNOMRÅDEN ÖKAR I BAŞKENTEN

Inom ramen för projektet ”Gröna huvudstaden” har nya grönområden tillförts staden. kazanAnkara Metropolitan Municipality kommer att förvandla det 177 XNUMX kvadratmeter stora området i Etimesgut-distriktet till ett grönare område.

Byggnadsarbetena kommer att starta inom en kort tid i Göksu 2:a etappens rekreationsområde, vars anbud har slutförts av ABB:s miljöskydds- och kontrollavdelning.

ATT BO I REGIONEN KAN ANDAS

Café, administrationsbyggnad, två kiosker, två vattentankar, bönerum, lekplatser, cykelbana, motionsspår, idrottsplaner (basketplan, tennisbana, fotbollsplan), cykelbana, idrottsplatser affärsbyggnad, multihall. totala storleken på grönområdet i rekreationsområdet, där toaletten och säkerhetsstugan kommer att ligga, kommer att bestå av 103 tusen kvadratmeter.

Göksu 2:a etappens rekreationsområde, där boende kan andas, planeras stå färdigt 2023.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar