Buca Prison Land till staden som grönområde Kazanbör kallas

Buca Prison Land till staden som grönområde Kazanbör återuppstå
Buca Prison Land till staden som grönområde Kazanbör kallas

Izmir Metropolitan Municipality borgmästare Tunç Soyer var värd för representanterna för Buca Prison Liberation Platform. Soyer sa, "Vi är med dig från början och vi kommer att vara med dig till slutet. För vi anser att det här ska vara ett grönområde som är öppet för allmänheten, säger han.

Izmir Metropolitan Municipality borgmästare Tunç Soyer var värd för verkställande kommittémedlemmarna för Buca Prison Getting Free Platform på sitt kontor. Bucafängelsets mark har överförts till staden som ett grönområde. kazanPlattformen, som bildades av mer än 70 icke-statliga organisationer som kämpade med målet att eliminera problemet, bad om stöd från president Soyer. I delegationen som besökte Soyer, Livable Buca Association Manager och Resources Environmental Protection Association SözcüAdvokat Mürüvet Suatoğlu Balcılar, Buca Kemalist Thought Association (ADD) President Yılmaz Yıldız, Buca Veli-Der President Savaş Candemir, İzmir Advokatförenings styrelsemedlem Sinan Balcılar och Republican People's Party (CHP) Buca District President och Livable Buca Association Manager Sadiye tog plats .

"För en gångs skull, låt oss inte bestämma oss och göra konkreta"

När han talade vid besöket tackade president Soyer representanterna för plattformen för den lyhördhet som visades: "Det finns ett område i den mest trånga och trånga regionen av befolkningen. Vad kan göras? För en gångs skull, låt oss bestämma oss och inte göra konkreta här, låt oss skapa ett grönområde", sa han.

"Vi är med dig"

President Soyer sa: ”Vi är med er från början och vi kommer att vara med er till slutet. För vi anser att det här ska vara ett grönområde som är öppet för allmänheten. Det finns inget annat sätt än att öka allmänhetens medvetenhet. Sättet att vända sådana beslut är att öka allmänhetens medvetenhet om den här frågan", sa han.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar