Ökningen av GAU-token överstiger 24 % på 148 timmar

GAU-token stiger i procent i timmars stigning
Ökningen av GAU-token överstiger 24 % på 148 timmar

Den funktionella token Gamer Arena Utility Token (GAU), som använder ERC-20-protokollet på Ethereum blockchain, har varit på uppgång som väntat efter att det tillkännagavs att det kommer att listas på SushiSwap, eftersom tester har börjat för att det ska fungera på Avalanche-nätverket. 24 % värde på 148 timmar kazanDet ögonblick som GAU Token är tillgänglig på kryptovalutabörsen ICRYPEX.

Nyheterna om kryptovalutor och tillkännagivanden från utvecklarna visar deras effekt på priserna på kort tid. Den senaste utvecklingen i detta avseende kom från Gamer Arena GAU Token-fronten, som tog konkurrensen på spelplattformar till nästa nivå. På Ethereum-blockkedjan har GAU Token, som använder ERC-20-protokollet, skjutit i höjden efter tillkännagivandet om att testning har påbörjats för dess drift på Avalanche-nätverket och snart kommer att listas på den decentraliserade finansplattformen SushiSwap. Inom 24 timmar nådde GAU Tokens enhetspriser, som ökade med 148% i linje med förväntningarna, nivån 0,1910. Kryptovaluta, som nyligen rönt stort intresse från investerare, noterades på den inhemska kryptovalutabörsen ICRYPEX för första gången i Turkiet.

ICRYPEX VD Gökalp İçer berättade om utvecklingen i ämnet: "Som ICRYPEX följer vi noga de globala trenderna och utvecklingen när det gäller aktiva tokens i kryptoekosystemet. I detta sammanhang har vi gjort Gamer Arena Utility Token, som följs tätt av spelvärlden när det gäller att vara funktionell, nämligen “utility token”, tillgänglig för turkiska kryptoinvesterare. Med de senaste nyheterna har GAU Token-priserna sett en anmärkningsvärd ökning."

Med samarbetet med ATARI väckte det uppmärksamhet från globala fonder.

GAU Token erbjuder spelare pengar i nästa generations konkurrenskraftiga digitala spel genom att ställa rivaler med liknande kvalifikationer mot varandra på en onlinearena. kazanDet utvecklades som valutan för Gamer Arena, den konkurrenskraftiga spelplattformen som erbjuder möjligheten att spela och bevisa sig själva. Gökalp İçer påpekade att GAU Token, som också erbjuder användare möjlighet att delta i många evenemang och delta i olika projekt för socialt ansvar, följs nära av turkiska kryptopengarinvesterare, "I början av detta år, GAU Token, som tillkännagav sitt första globala avtal i samarbete med videospelstillverkaren ATARI, lanserade ICRYPEX På rea sålde den slut inom 3 minuter. GAU Tokens publik växer också i takt med Gamer Arenas arbete, där vi tillsammans utvecklas i tekniskt samarbete. Kryptovalutan, som har aviserats att testas för att fungera på Avalanche-nätverket, förväntas bli listad på den decentraliserade finansplattformen SushiSwap mycket snart. Denna utveckling ökade priserna på GAU Token med 24 % på 148 timmar. GAU Token, som är planerad att utöka sitt globala samarbete, drar också till sig uppmärksamhet från globala fonder.

"GAU Token kan handlas 7 timmar om dygnet, 24 dagar i veckan"

Genom att betona att GAU-token kan köpas och köpas 7/24 via ICRYPEX, avslutade ICRYPEX VD Gökalp İçer sina utvärderingar med följande uttalanden: "Att äga en GAU-token innebär att ha inflytande över alla arbeten som ska planeras av Gamer Arena och ICRYPEX. Genom att använda denna funktionella token går investerare också med i gemenskapen för en esportplattform som har varit aktiv sedan mars 2020. Användare av ICRYPEX Cryptocurrency Exchange kan enkelt och säkert utföra GAU Token-transaktioner med den turkiska liran. Som ICRYPEX, SUN, JST och BTT tokens, som nyligen ägs av Tron grundare Justin Sun, är de mest populära bland de metaverse tokens. kazanVi presenterade SAND, som sticker ut som en av de tre bidragsgivarna, för kryptoinvesterare i Turkiet. Vi kommer att fortsätta att diversifiera investeringsverktyg och bestämma våra strategier enligt utvecklingen i kryptoekosystemet.”

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar