CZN Är Burak sjuk? Varför CZN Burak opererades, vad är hans sjukdom?

Är CZN Burak sjuk? Varför opererades CZN Burak? Vad är CZN Buraks sjukdom?
CZN Är Burak sjuk? Varför CZN Burak opererades, vad är hans sjukdom?

Den turkiska kocken, krögaren och internetfenomenet Czn Burak har kommit i förgrunden inte med de måltider han lagat nyligen, utan med den operation han genomgått. Är CZN Burak sjuk? Vilken operation genomgick CZN Burak? Vad är CZN Buraks sjukdom? Vad hände med CZN Burak?

CZN Buraks officiella TikTok-konto fick sina fans att undra med videon han delade på @cznburak. Frågorna om vad som hände med CZN Buraks sjukdom eller vad som hände med CZN Burak blev agendan på sociala medier. Här är bilderna från den videon av CZN Burak:

Är CZN Burak sjuk? Varför opererades CZN Burak? Vad är CZN Buraks sjukdom?

CZN Buraks sjukdom har ännu inte avslöjats och det finns ingen tydlig information. Det finns dock påståenden på sociala medier att den framgångsrike kocken har ett viktproblem och är sjuk. Det finns ingen säker förklaring om CZN Buraks sjukdom och varför han opererades.

CZN Burak delade ett foto som han tog på sjukhuset med anteckningen "A little control is only the most beautiful bond, love" från sitt Instagram-konto. Inlägget fick tusentals likes och får bra snart kommentarer.

Vem är CZN Burak, var kommer han ursprungligen ifrån, hur gammal är han?

CZN Burak eller hans riktiga namn Burak Özdemir föddes den 24 mars 1994 i Istanbul. Han kommer ursprungligen från byn Hatay Yayladağı Yoncakaya. Han är ägare till restaurangkedjan Hatay Medeniyetler Sofrası. Han blev känd som "Smiley bae" och blev en internetkändis genom att publicera sina matlagningsprogram på sociala medieplattformar, där han gjorde rätter från arabiskt och anatoliskt kök medan han log mot kameran.

Med stöd av sin far, som är ägare till ett textilföretag, öppnade han en kebabbutik som heter Hatay Medeniyetler Lokantası i Aksaray 2009. Inom några år öppnade de olika filialer och etablerade en restaurangkedja. Burak Özdemir blev känd med matvideorna han delade på sociala medier. Instagramkontot har nått höga antal följare. Han är känd för att laga mat utan att ta blicken från kameran i sina videor.

CZN BurakRestauranger

  • CZNBURAK Taksim
  • CZNBURAK Aksaray
  • CZNBURAK Kött
  • CZNBURAK Dubai
  • CZNBURAK Qatar (snart)

📩 04/01/2023 08:33

Var den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*