Izmir Metropolitan Municipality Resultat av rivningsanbud för huvudbyggnad av servicebyggnad

Izmir Metropolitan Municipality Resultat av rivningsanbud för huvudbyggnad av servicebyggnad
Izmir Metropolitan Municipality Resultat av rivningsanbud för huvudbyggnad av servicebyggnad

Anbudet som Izmir Metropolitan Municipality höll för rivning av huvudbyggnaden, som evakuerades på grund av skador i jordbävningen, har avslutats. 11 företag tävlade i den andra etappens anbudsförfarande, som hölls enligt auktionsmetoden. Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation-företaget, som lämnade det högsta betalningserbjudandet till kommunen i utbyte mot rivning, vann anbudet med ett erbjudande på 19 miljoner lira. kazanvar.

Anbudet som hölls av Izmir Metropolitan Municipality för rivning av huvudbyggnaden, som evakuerades eftersom den skadades i jordbävningen den 30 oktober, avslutades. Två av de 13 företag som deltog i den första etappen av upphandlingen, som genomfördes i två steg, slogs ut av anbudskommissionen. I anbudet, som hölls genom auktionsmetoden efter att 11 företags ekonomiska anbud lämnats in. kazanögonblicket är klart. Företaget "Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation Petroleum Products Fuel Oil Mining Recycling Facility Operations", som gav det högsta budet på 19 miljoner TL till kommunen i utbyte mot rivning, vann anbudet. kazanvar. İzmir Metropolitan Municipality generalsekreterare Dr. Buğra Gökçe ordförande. Med rapporten som utarbetats av Istanbul Technical University Disaster Management Institute avslöjades att byggnadsalternativet inte var lämpligt när det gäller tekniska aspekter och effektiv användning av offentliga resurser, och Metropolitan Municipality gick ut på anbud för rivningen. Rivningsarbeten, som kommer att påbörjas efter kontraktet med företaget, kommer att slutföras inom 2 dagar.

Vem deltog i anbudet?

Acar Yıkım İnşaat, Özbüker Hafriyat, Nerman Hafriyat, Çermiksu Metal Chemicals Food Transport, Gürsoy İzaberlik Recycling Metal Nakliyat Construction, Emg Operation Plants, tilldelades anbudet som organiserades av Izmir Metropolitan Municipality Department of Science Affairs. Kazanım Waste Storage Logistics Arbetshälsa och säkerhet, Karadoğan Yıkım Hafriyat, Yılmazlar Junk, Dağoğlu Energy Electricity Transportation, Nermanoğlu Infrastructure Urban Transformation Petroleum Products Fuel Oil Mining Recycling Facility Operations, Asya Group Urban and Transformation-företag deltog.

Särskilt avsnitt om asbest i anbudets tekniska specifikation

Izmir Metropolitan Municipality har utarbetat en speciell teknisk specifikation som inkluderar hälso- och säkerhetsåtgärder före rivningsoperationer. Följaktligen kommer företaget som mottog anbudet att samla in, packa och transportera det asbesthaltiga materialet, enligt beslutsrapporten som mottagits av Izmir Metropolitan Municipality från laboratoriet som ackrediterats av Turkish Accreditation Agency (TÜRKAK) innan rivningsprocessen påbörjas, och kommer att starta rivningsprocessen efter rengöring av platsen. I alla dessa processer kommer det att följa arbetsmiljölagstiftningen, miljölagstiftningen och förordningen om transport av farligt gods på väg. Asbestsaneringsarbeten kommer att utföras av personal med "Asbestsaneringsintyg".

Arkitektprojekttävling kommer att öppnas

Izmir Metropolitan Municipality kommer att använda det lediga området efter rivningen med en mindre byggnad som kommer att inrymma borgmästare och kommunfullmäktigesal. Den nya byggnaden kommer att avgöras av en arkitektprojekttävling. Projektet, som syftar till att stödjas med offentliga, kulturella och konstnärliga funktioner, kommer att vara öppet för bidrag från urbana intressenter såsom professionella kamrar och icke-statliga organisationer relaterade till en deltagande metod på skalan av stadsdesign inklusive den omedelbara miljön . Tävlingen kommer att vara öppen för nationellt och internationellt deltagande och kommer att avslutas i två steg.
Izmir Metropolitan Municipalitys borgmästare Tunç Soyer meddelade att istället för att byggnaden ska rivas planeras en mindre byggnad i harmoni med det historiska torget, där ordförandeskapet och kommunfullmäktiges sal kommer att ligga.

Serveras i 38 år

Projekten i Izmir Metropolitan Municipality Main Service Building beslutades av "Arkitekturprojekttävlingen" som öppnades 1966. Bygget påbörjades 1968, men invigdes 1982.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar