Turkisk räkenskapsrätt ska rekrytera 25 biträdande revisorer

Turkisk räkenskapsrätt ska rekrytera en biträdande revisor
Turkisk räkenskapsrätt ska rekrytera 25 biträdande revisorer

Ordförandeskapet för den turkiska räkenskapsdomstolen kommer att ta emot en biträdande revisorskandidat för 25 lediga tjänster. Kandidater kommer att utsättas för kvalificerings-, skriftliga och intervjuprov.

Antagning kommer att göras genom det prov som ska hållas av ÖSYM och ansökningar kommer att tas emot elektroniskt mellan 18 – 26 maj 2022 på ÖSYM applikationscenter eller individuellt via internet (ais.osym.gov.tr-internetadress) eller ÖSYM Candidate Transactions Mobil-app.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Vilka är kraven för att kandidater ska få göra provet?

  • Att ha de allmänna kvalifikationer som anges i artikel 657 i tjänstemannalagen nr 48,
  • Inte vara 35 (trettiofem) år gammal från och med den första dagen i januari det år då den behörighetsgivande examen hålls (född 1 januari 1987 eller senare),
  • Att ha fullgjort en av fakulteterna för juridik, statsvetenskap, ekonomi, företagsekonomi, ekonomi och administrativa vetenskaper eller minst en fyraårig fakultet eller högre skolor i Turkiet eller utomlands, vars likvärdighet godkänns av rådet för högre utbildning,
  • Att inte ha ett hälsorelaterat tillstånd som hindrar honom från att utföra sin tillsynsuppgift över hela landet.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar