Gölcük Bus Terminal Construction Anbudsresultat

Golcuk Bus Terminal Construction Anbudsresultat
Gölcük Bus Terminal Construction Anbudsresultat

Kocaeli Metropolitan Municipality genomförde ett anbud för byggandet av Gölcüks bussterminal. Arbetena i den moderna terminalen, som folket i Gölcük väntar med spänning på, kommer snabbt att påbörjas med platsleveransen efter utvärderingen av anbudsuppdraget.

Två företag deltar

Ett anbud hölls i Metropolitan Tender Hall för Gölcük Intercity Bus Terminal som ska byggas i Gölcük Saraylı Mahallesi. Det lägsta priset i upphandlingen, där två företag deltog, var 34 miljoner TL.

13 PERSONER OCH 9 PRISER

Terminalen som ska byggas i Gölcük Saraylı Mahallesi kommer att omfatta ett stängt byggområde på 2.000 10.000 kvadratmeter och ett fältområde på 13 9 kvadratmeter. Det kommer att finnas 400 plattformar och XNUMX kontor i projektet. De arbeten som kommer att påbörjas efter leveransen till det aktuella företaget kommer att slutföras inom XNUMX dagar.

FÖRETAG OCH ERBJUDANDEN

Arican Construction 34 miljoner TL
Haldız Construction 44 miljoner 749 tusen TL

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar