Anbudsprocess slutförd i Kartepe Cable Car Project

Anbudsprocess slutförd i Kartepe Cable Car Project
Anbudsprocess slutförd i Kartepe Cable Car Project

Anbudsprocessen har slutförts i Kartepe Cable Car Project, som Kocaeli Metropolitan Municipality vill påbörja bygget av så snart som möjligt. Två företag deltog i upphandlingen i slutet av mars. Efter den utvärdering som gjorts av anbudskommissionen konstaterades att anbudet tilldelades partnerskapet Grand Yapı och Doppelmayr, som lämnade ett anbud på 335 miljoner TL. I uttalandet från Metropolitan Municipality noterades det att det finns en 10-dagars juridisk invändningsprocess och om ingen invändning tas emot inom denna period kommer ett kontrakt att undertecknas med partnerskapet Grand Yapı och Doppelmayr.

TA 1500 PERSONER PER TIMME

Linbanan som kommer att gå mellan Derbent och Kuzuyayla kommer att vara 4 tusen 695 meter. I linbaneprojektet, som kommer att omfatta 2 stationer, kommer 10 stugor för 73 personer att tjäna. Höjdavståndet på linbanan med en kapacitet på 1500 personer i timmen blir 1090 meter. Följaktligen blir startnivån 331 meter och ankomstnivån 1421 meter. Avståndet mellan de två stationerna kommer att överskridas på 14 minuter. Linbanan är tänkt att stå färdig och tas i bruk 2023.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar