Ispartakule Çerkezköy Anbud som samlats in i anbudet på järnvägsanläggningsarbetet

Anbud har samlats in för Ispartakule Cerkezkoy Railway Line Construction Anbud
Anbud har samlats in för Ispartakule Cerkezkoy Railway Line Construction Anbud

Ispartakule - Çerkezköy Anbud samlades in i anbudet för byggnadsarbetet för järnvägsprojektet

Republiken Turkiet Ministeriet för transport och infrastruktur, Generaldirektoratet för infrastrukturinvesteringar (AYGM), Ispartakule Çerkezköy Anbud har samlats in i anbudet för järnvägsanläggningsarbetet. Åtta företag lämnade anbud på anbudet. Gulermak-YSE joint venture lämnade det lägsta budet med 8 399,928,819.42 XNUMX euro.

Anbudsgivarna och deras anbud är följande:

 1. Gulermak- YSE 399,928,819.42 XNUMX XNUMX Euro
 2. DENTAS-GURBAG 507,176,400.00 XNUMX XNUMX Euro
 3. Doğuş-Tekfen 537,749,776.78 XNUMX XNUMX euro
 4. RMI RONESANS MEDICAL 545,150,590.00 XNUMX XNUMX Euro
 5. BAYBURT- AZERCON 548,689,073.73 XNUMX XNUMX euro
 6. Yapı Merkezi 559,494,333.00 XNUMX XNUMX Euro
 7. Webbuild SpA & Kolin 596,475,575.00 XNUMX XNUMX Euro
 8. Cengiz-Makyol 660,188,019.53 XNUMX XNUMX euro

Efter att ha utvärderat anbuden från General Directorate of Infrastructure Investments (AYGM), kazanÖgonblicket kommer att bjuda in företaget eller samriskföretaget till kontrakt.

Ispartakule-Çerkezköy Järnvägslinjeprojekt

bild ispartakule cerkezkoy järnvägsprojekt

Republiken Turkiets ministerium för transport och infrastruktur, Generaldirektoratet för infrastrukturinvesteringar (AYGM), Halkalıfrån Ispartakule och från Ispartakule ÇerkezköyMan planerar att bygga en ny höghastighetståg i två olika anbud och sektioner till 'e (projekt). Projektet kommer att ligga i Istanbul-regionen och Tekirdag-provinsen. När projektet är avslutat och i drift kommer det att drivas av TCDD och TCDD transport.

Tillgänglig med detta projekt Halkalı Stationen är under uppbyggnad för att skapa ett enda integrerat järnvägssystem med full driftskompatibilitet. Çerkezköy– Den kommer att anslutas till Kapikulejärnvägen. Halkalı- Det finns en godkänd slutlig MKB-rapport utarbetad för Kapikulejärnvägen i enlighet med lokal lagstiftning.

Projektets mål

Huvudmålet för projektet är att öka gods- och passagerarjärnvägskapaciteten i den strategiskt kritiska regionen Thrakien. Regionen är ytterst viktig som mötesplats för det europeiska järnvägsnätet mellan Europa och Asien.

Projektet är ett svar på viktig transportpolitik och strategiska infrastrukturinitiativ som syftar till att ta itu med kapacitetsbegränsningen:

 • Syftet med politiken för det transeuropeiska transportnätet (TEN-T) är att täppa till luckor, undanröja flaskhalsar och tekniska hinder, samt stärka den sociala, ekonomiska och regionala sammanhållningen i EU.
 • Projektet är en delkomponent av TRACECA-projektet (Europa-Kaukasus-Asien Transport Corridor), som syftar till att stärka ekonomiska relationer, handel och transporter i Svartahavsområdet, Sydkaukasien och regionerna i Centralasien; och
 • Projektet är ett av de viktigaste stora infrastrukturprojekten som definieras i Turkiets operativa program för transportsektorn (SOPT) (2014-2020).

Projektets mål

Projektets mål är följande:

 • Bidra till att uppnå ett hållbart, säkert, inkluderande och effektivt nationellt transportsystem som resulterar i övergången från enskilda transportsätt till kollektivtrafik på nationell nivå, vilket ytterligare integrerar Turkiet i det gemensamma europeiska transportområdet;
 • Att lösa kapacitetsbegränsningarna för järnvägsförbindelsen från Europa till östra Anatolien; och
 • Främja övergången från väg- till järnvägstransporter genom att ta bort begränsningar av järnvägskapaciteten.

Komponenter i projektet

Projekt, Ispartakule-Çerkezköy Det kommer att tillhandahålla en ny 67 km höghastighets elektrifierad järnvägslänk. Projektet är beläget inom gränserna för provinsen Istanbul, inom gränserna för provinsen Tekirdag i nordvästra Turkiet. Både person- och godståg kommer att gå på den nya järnvägen.

Projektet kommer att bestå av:

 • från Ispartakule Çerkezköy En plats intill öster om stationen (Çerkezköy ca 1 km från centrum) nytt dubbelspår 67 km linje;
 • Byte av befintlig infrastruktur vid 2 befintliga stationer (inklusive tillhandahållande av gångbroar, plattformar och ytterligare spår;
 • Nya strukturer som broar, viadukter, tunnlar, över- och undergångar;
 • Stödja strömförsörjningssystem, inklusive luftledningar och transformatorstationer; och
 • För att stödja elektrifiering, signalering och styrsystem.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar