Är det gratis att passera på broar och motorvägar vid högtider? Vilka vägar kommer att vara fria på Arafa?

Är broar och motorvägar fria på Eid? Vilka vägar kommer att vara fria på Arafe-dagen?
Är broar och motorvägar fria under Eid, vilka vägar kommer att vara fria på Arafe-dagen?

Vilka vägar är fria på Bayram? Är North Marmara, Eurasia Tunnel, Osmangazi Bridge betald eller gratis under semestern? Eid al-Fitr börjar den 2 maj. Medborgare som planerade att gå ut med sina familjer och utnyttjade semestern började undersöka vilka vägar som var betalda (betalda) och vilka vägar och broar som var gratis (gratis). President Erdogans beslut i ämnet publicerades i den officiella tidningen. Här är de betalda och gratis broarna och motorvägarna under Ramadan-helgen...

Inför Eid-al-Fitr-helgen vändes ögonen mot regeringen och regeringsmötet. Medan det förväntade 9-dagarsbeslutet från regeringen inte kom, publicerades beslutet om fria motorvägar, broar och kollektivtrafikfordon på grund av Ramadanfesten i den officiella tidningen. Broarna Osmangazi, Yavuz Sultan Selim och Çanakkale kommer att debiteras. Vägtullar kommer att fortsätta att tas ut för motorvägar byggda med bygg-drift-överföring.

Vilka är gratis?

Enligt beslutet som publicerats med president Recep Tayyip Erdoğans underskrift, från 1 maj 2022 kl. 00.00 till 5 maj 2022 kl. 07.00, motorvägarna under ansvar av General Directorate of Highways, liksom Martyrs Bridge och Fatih Sultan den 15 juli. Mehmet Bridge, kommer att vara gratis.

Norra Marmara, Eurasia Tunnel, Osmangazi Bridge vägtullar på semester 

Det beslut som fattats omfattar inte de projekt som gjorts med modellen "bygga-drifta-överföring". Därför kommer Yavuz Sultan Selim, Osmanbey, 18 mars Çanakkale-broar, Istanbul-İzmir Highway, Northern Marmara Highway, Eurasia Tunnel också att betalas under semestern.

När börjar gratiskortet?

Gratisturer på broar och motorvägar startar från lördagen den 30 maj (natten mellan fredag ​​och lördag). Gratispass fortsätter från kl. 30 den 00.00 maj till kl. 5 den 07.00 maj.

 

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar