Alarko-Makyol undertecknar tunnelbanekontrakt i Bukarest

Alarko-Makyol undertecknar tunnelbanekontrakt i Bukarest
Alarko-Makyol undertecknar tunnelbanekontrakt i Bukarest

I uttalandet till KAP av Alarko Holding uppgavs att initiativet, som det är en delägare till 50 procent av, undertecknade kontraktet idag och åtog sig att designa och bygga den 6:e tunnelbanesektionen av Bukarest Airport Railway Connection.

Alarko Holding hade tidigare tilldelat anbudet. kazanmeddelade att de sista signaturerna har undertecknats för tunnelbanan med anslutning till Bukarests flygplats.

I uttalandet till Public Disclosure Platform av Holding, "Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., där vårt dotterbolag Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. – Makyol Construction Industry Tourism and Trade Inc. Anbudet som lagts in av Joint Venture till anbudet "Bucharest International Airport Rail Link 50th Metro Section Lot 6: Design and construction work of construction work between 1.1st May and Otopeni", öppnat av Bukarest Metro Authority (Metrorex SA), har lämnats in. av arbetsgivaren. kazanDet tillkännagavs tidigare för allmänheten att vi var inbjudna att underteckna ett kontrakt den 08.03.2022, efter att de nödvändiga juridiska förfarandena hade slutförts förväntades vi bli inbjudna till kontraktsförhandlingarna.

Med kontraktet undertecknat 08.03.2022 har Joint Venture åtagit sig design- och konstruktionsarbetet i fråga till Bukarest Metro Authority (Metrorex SA).

Det informerades också om att det totala kontraktsvärdet (exklusive moms) avseende det utlovade arbetet är 1.200.850.000 242.595.960 XNUMX XNUMX RON och cirka XNUMX XNUMX XNUMX euro.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar