Zoom tillkännager spännande innovationer för 2022

Zoom tillkännager spännande innovationer för 2022
Zoom tillkännager spännande innovationer för 2022
Prenumerera  


Zoom presenterade sina innovationer som kommer att påskynda utvecklingen av post-pandemiskt arbetsliv, ge anställda möjlighet att anpassa sig till den nya eran och göra övergången till hybridarbete så smidig som möjligt genom att underlätta samarbete.

Under 2021 stod företag inför allvarliga utmaningar när de arbetade för att underlätta anslutningen av distansproffs och bidra till produktiviteten samtidigt som de organiserade en säker återgång till kontoret. Zoom Video Communications, Inc. har stått vid dessa utmaningar under hela året med de lösningar och funktioner som användarna behöver för att lyckas i sin nya arbetsmiljö.

Zoom syftar till att skapa en mer effektiv, samarbetande och engagerande användarupplevelse samtidigt som processer förenklas genom att koppla ihop och organisera arbetsflöden med de innovationer som introducerades och nyligen introducerades under den sista perioden förra året. Låt oss ta en titt på dessa spännande innovationer.

Huddle View

Huddle View är en funktion som potentiellt ger en visuell kanallayout för att ge teamen en känsla av samhörighet medan de arbetar virtuellt. På så sätt kan kanalmedlemmar välja en unik virtuell bakgrund för sig själva, sohbet kan enkelt se vilka som är på kanalen och snabbt identifiera om de är upptagna eller tillgängliga, vilket sammanför team.

Zooma händelser Backstage

Zooms nya bakom-kulisserna-funktion tar det gröna rummet till den virtuella miljön, vilket ger talare, paneldeltagare och produktionsteamet ett utrymme där de kan prata, titta eller mingla innan livesändningen.

Zoom whiteboard (ny)

Den helt förnyade Zoom Whiteboard-tavlan låter deltagare som arbetar från kontoret eller på distans mötas på den digitala whiteboardtavlan i realtid, var som helst, när som helst utan att ställa in ett möte. Den här nya funktionen är tillgänglig överallt där Zoom Meetings körs på en bärbar dator, konferensrum, mobil enhet eller Zoom for Home-enhet.

Zoom-widget

Utvecklad för att få kontakt med team och effektivisera deras arbetsflöde, hjälper Zoom Widget människor i möten att hantera tid och förväntningar och hålla sina lagkamrater informerade. Det låter också användare se vem som är med i mötet och meddela värden med Zoom Chat om de är försenade.

Zoomappar för mobiler och webbseminarier

Zoom Apps, som lades till i Zoom Desktop-mötesupplevelsen i början av 2021, har nu även kommit till mobila och webbseminarier. På så sätt kan du använda dina favoritapplikationer som du använder när du arbetar på din mobila enhet i möten eller webbseminarier. Denna innovation ger dig fler möjligheter att interagera med spel och andra applikationer. Zoom erbjuder också "Immersive Apps" som låter dig skapa anpassade "Immersive Views" för både dig och dina deltagare.

Videodeltagandecenter

Med Zoom Video Participation Center kan institutioner skapa engagerande upplevelser där de kan utveckla förtroendebaserade interaktioner genom att föra sina experter tillsammans med sina kunder på video i en strukturerad och omfattande virtuell miljö. Med denna lösning erbjuder Zoom företag skalbarhet i molnet och pålitlig videoarkitektur.

Avancerad översättning och transkription

Zoommöten blir mer inkluderande med realtids- och automatisk översättningstjänst samt kapacitet för direkttranskribering. Dessutom förbättras plattformens översättningskapacitet ytterligare med stöd för flera språk.

Zooma Jumpstart

Som en del av sitt uppdrag att driva och möjliggöra innovation genom Zoom Developers Platform, lanserar man Jumpstart, ett nytt appskapande verktyg som hjälper utvecklare att gå snabbare. Det här kapabla verktyget genererar kod som sömlöst för in Video SDK-funktionalitet i den aktuella implementeringen efter att ha specificerat de grundläggande konfigurationerna, några fördesignade funktioner, några ingångar för varumärkesbyggande och plattformsalternativ.

Var den första att kommentera

Yorumlar