Zara Beypınarı Resultat av anbudsförfaranden för vägtunnelprojekt och projektkonsulttjänster

Zara Beypınarı Resultat av anbudsförfaranden för vägtunnelprojekt och projektkonsulttjänster
Zara Beypınarı Resultat av anbudsförfaranden för vägtunnelprojekt och projektkonsulttjänster

Konstruktion av 2 tunnlarprojekt på Zara - Beypınarı Provincial Road och (Bulucan - Beypınarı)Separate-Sincan-(Gedikbaşı -Divriği)Separa. Provinsiell vägmätnings- och projektkonsultupphandlingsupphandling Resultat

General Directorate of Highways (KGM) Konstruktion av 2021 tunnlarprojekt på Zara - Beypınarı provinsväg med 384533/4.505.673,84 KIK numrerad ungefärlig kostnad på 2 1.844.500,00 XNUMX TL och (Bulucan - Beypınarı) Segment-Sincan-(Gedikğbaşı) - Div. TÜMAŞ TÜRK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK VE MUTEAHHİTLİK ANONİM ŞİRKETİ med ett erbjudande på XNUMX XNUMX XNUMX TL för Provincial Road Survey and Project Consultancy Service Procurement Work. kazanÄr hennes.

Anbudet omfattar undersöknings- och projektkonsulttjänster på cirka 43 km väg. Arbetets varaktighet är 750 kalenderdagar från dagen för arbetets början.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar