World Brand Erciyes var värd för 25 tusen besökare på 150 dagar

World Brand Erciyes var värd för 25 tusen besökare på 150 dagar
World Brand Erciyes var värd för 25 tusen besökare på 150 dagar
Prenumerera  


Kayseri Metropolitan Municipality borgmästare Dr. Memduh Büyükkılıç, det första i regionen Centrala Anatolien, det 5:e största berget i Turkiet och Kayseri Erciyes A.Ş. meddelade att Erciyes Ski Center, som förvaltas av företaget, var värd för 25 tusen besökare på 150 dagar. Büyükkılıç meddelade att den 112:e mekaniska anläggningen byggdes i Erciyes, som är ett attraktionscentrum med 41 skidbackar på 19 kilometer, och 210 olika hotell med investeringskostnader på 4 miljoner TL har börjat tjäna under den nya säsongen.

Erciyes Ski Center, som har certifikatet "Safe Ski Center" för första gången i världen med certifikatet som ges av världens största certifieringsorgan Bureau Veritas, översvämmas av lokala och utländska turister även i år.

150 TUSEN LOKALA OCH UTLÄNDSKA BESÖKARE KOM

Kayseri Metropolitan Municipality borgmästare Dr. Memduh Büyükkılıç sa i sitt uttalande om ämnet att Erciyes A.Ş., det första bergsförvaltningsföretaget som etablerats av lokala myndigheter i Turkiet. Han sa att det finns ett stort intresse för Erciyes Ski Center, som sköts av företaget, inom ramen för vinterturismen. Büyükkılıç sa att Erciyes A.Ş. är känd som nummer ett i Turkiet med sin erfarenhet av bergsturism, och sade att under vintersäsongen som startade den 18 december besökte 25 tusen inhemska och utländska turister Erciyes skidcenter på 150 dagar.

"ERCIYES VINST KOMMER ATT FORTSÄTTA ATT VARA KAYSERİS VINST"

President Büyükkılıç betonade att utländska turister kommer till Erciyes för att åka skidor med charterflyg från Ukraina, Ryssland och Polen, såväl som från olika länder i Latinamerika och Europa. moln, Berget är känt som den högsta toppen i centrala Anatolien. Vi kommer att fortsätta att marknadsföra vår stad, som är ett centrum för attraktion inom turism, kultur, konst, industri och handel, för hela världen, särskilt vår pärla Kayseri, Erciyes, och att fortsätta vårt arbete dag och natt. Vårt Kayseri kommer att fortsätta att ta kraftfulla steg mot att bli ett centrum i Turkiets vinter- och bergsturism, och Erciyes vinst kommer att fortsätta att vara Kayseris vinst.”

NYA HOTELL, NYA MEKANISKA FACILITETER INSTALLERADE

President Büyükkılıç uppgav att den 112:e mekaniska anläggningen byggdes i Erciyes, som är Turkiets pärla, symbolen för Kayseri, och ett attraktionscentrum med 41 skidspår på 19 kilometer inom bergsklättring och vintersport, och att 210 olika hotell med investeringskostnader på 4 miljoner TL togs i bruk.Han uppgav att han började tjänstgöra under den nya säsongen.

ERCIYES KOMMER ATT VARA SPORTENS CENTRUM I 12 MÅNADER

Büyükkılıç påminner om att "High Altitude Camp Center" etablerades i Erciyes, stadens turismlokomotiv inom området sport och turism:

"High Altitude Camping Center kommer att tillåta världens ledande idrottsklubbar att campa i Kayseri. Inom ramen för Erciyes Master Plan tjänar 12 fotbollsplaner enligt FIFA-standard vid Erciyes High Camp Altitude Center, som har utformats för att göra det möjligt för Erciyes att utvärderas aktivt i 2 månader. Vi har också lagt grunden till en olympisk simbassäng, inomhusidrottshall, sex fotbollsplaner, gymanläggningar och fitnesscenter vid Erciyes High Altitude Camp Center, och arbetet fortsätter med full fart.”

DET FÖRSTA SKIDCENTRET SOM FÅR ERCIYES ISO-STANDARDER

Büyükkılıç påminde om att Kappadokien, turistregionen alldeles intill Erciyes, är en helhet när det gäller turism med 8 olika närliggande städer, sade Büyükkılıç att Erciyes Ski Centre har ISO 9001, ISO 10002 och IQNET-certifikat och servicekvalitetsstandarder i Turkiet, påminde kunden. att det är det första och enda vintersportcentret med Satisfaction Management System och International Recognition Certificate. President Büyükkılıç tillade att även om det finns mycket stora och kända skidorter i länder som Österrike, Schweiz och Frankrike, är de stolta över att vara den första skidorten i världen som uppfyller ISO-standarderna i Erciyes.

Var den första att kommentera

Yorumlar