TÜRASAŞ för att rekrytera 45 fast anställda

TURASAS
TURASAS
Prenumerera  


Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) som ska anställas i våra Sakarya och Sivas regionala direktorat som är anslutna till generaldirektoratet, inom ramen för bestämmelserna i förordningen om förfaranden och principer som ska tillämpas på offentliga institutioner och organisationer genom den turkiska arbetsförmedlingen (İŞKUR), som omfattas av arbetslagen nr 4857. Anställda kommer att rekryteras för att arbeta med ett tillfälligt anställningsavtal.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

I arbetare som ska rekryteras;

1. Brott mot statens säkerhet, även om de blivit benådade, brott mot den konstitutionella ordningen och denna ordnings funktion, brott mot det nationella försvaret, brott mot statshemligheter och spionage, förskingring, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, förtroendebrott, bedräglig konkurs Att inte dömas för att ha riggat anbudet, riggat utförandet av utförandet, tvättning av egendomsvärden som härrör från brottet eller smuggling,

2. Ansökningar från dem som avskedas från sitt jobb eller yrke och de som är berövade allmänna rättigheter i enlighet med relevant disciplinlagstiftning för offentliga institutioner och organisationer kommer inte att godtas,

3. utan pension, ålders- eller invaliditetspension från någon socialförsäkringsinstitution,

4. Att ha fyllt 18 år och inte överskridit 25 års ålder per tillkännagivandedatum,

5. Inte vara relaterad till militärtjänst (att ha gjort, avstängd eller befriad),

6. I de typer av tjänster/yrken som krävs av Sakarya och Sivas regionala direktorat som är anslutna till vårt generaldirektorat, kommer upphandling att göras på provins-/distriktsnivå. I ansökningar kommer adresserna till de personer som är registrerade i det adressbaserade folkbokföringssystemet att beaktas.

7. Att ha den angivna utbildningsnivån den dag kungörelsen publicerades,

8. Kandidater som inte har de kvalifikationer som krävs för anställning till följd av placeringen och de som har gjort falska, vilseledande eller falska uppgifter och ställt in i sina preferenser kommer inte att utses. Även om det är gjort kommer uppdragsprocessen att avbrytas. Kandidater som inte lämnar in de erforderliga dokumenten i rätt tid, trots att de uppfyller kvalifikationerna och villkoren för de positioner de placeras i, kommer inte att utses,

9. Provanställningstiden för de arbetstagare som ska rekryteras är 4 månader, och anställningsavtalet för dem som misslyckas inom prövotiden kommer att sägas upp utan ersättning, utan att vänta på uppsägningstiden,

10. Kandidater anses ha accepterat att arbeta natt, arbeta i skift, inte ha en allergisk sjukdom som hindrar dem från att fullgöra sina arbetsuppgifter och att utföra andra arbeten som förvaltningen kommer att ge i enlighet med deras titel,

11. Att dokumentera att han inte har några fysiska, psykiska och andliga hälsoproblem som hindrar honom från att utföra sin plikt kontinuerligt, och att han kan arbeta i de jobb som definieras i klassen för tungt och farligt arbete kazankommer att begäras från kandidaterna för tillfället) villkor söks.

ANSÖKNINGSMETOD, PLATS OCH DATUM, DOKUMENTINLÄMNANDE

1. Ansökningar kommer att göras online via den turkiska arbetsförmedlingens (İŞKUR) webbplats mellan 10.01.2022 – 14/01/2022.

2. Varje kandidat kommer att kunna ansöka om endast en arbetsplats och ett yrke från listan som publiceras på İŞKURs webbplats.

3. De arbetstagare som ska rekryteras för de erforderliga tjänstetyperna kommer att fastställas genom en notarieritning och en muntlig tentamen.

4. Notariedragningen kommer att hållas fredagen den 21/01/2022 kl. 15:00 i vårt generaldirektorat, med hänsyn till de åtgärder som vidtagits inom ramen för bekämpningen av covid-19-epidemin.

5. Resultatet av dragningen och andra tillkännagivanden kommer att tillkännages på turasas.gov.tr, och ingen skriftlig anmälan kommer att göras till kandidaterna.

6. Vid ändring av datum och plats för dragningen kommer ett meddelande att göras på turasas.gov.tr.

7. Rätt att bli förordnad kazanArkivforskning kommer att utföras i enlighet med "Security Investigation and Archive Research Law" numrerad 7315.
8. Den vars namn dras till följd av lotteriet och har rätt att bli utsedd. kazanDe dokument som begärs från kandidaterna, plats och datum för leverans av dokumenten och andra frågor kommer att tillkännages på turasas.gov.tr.

turasas kommer att rekrytera fast anställda

Var den första att kommentera

Yorumlar