Trafikreglering på Manas Boulevard

Trafikreglering på Manas Boulevard
Trafikreglering på Manas Boulevard
Prenumerera  


Som en del av städnings-, underhålls- och reparationsarbeten som ska utföras vid İzmir Main Belt Canal-uppsamlaren, från och med torsdagen den 13 januari, kommer trafikmönstren för 3 olika punkter på Manas Boulevard att ändras. Det är planerat att trafikmönstret ska återgå till det normala inom 3 månader.

Rengörings-, underhålls- och reparationsarbeten börjar i İzmir Main Belt Canal av İzmir Metropolitan Municipality İZSU General Directorate. Med start från korsningen mellan Fatih Caddesi och 2821st, Fatih Caddesi, Manas Boulevard, Symrna Square, Bayraklı Rengöringsarbeten kommer att utföras mellan avloppspumpstationen. Inom ramen för arbetena kommer det att ske förändringar i trafikmönstret från och med torsdagen den 13 januari.

Riktningen från Manas Boulevard till Konak på 1586/8 gatunivå är i 60 dagar, vid korsningen av Haydar Aliyev Street på Manas Boulevard är ett körfält till Konak i 30 dagar, och ett körfält från Fatih Caddesi till Şehitler Caddesi är Det kommer att vara stängt för fordonstrafik i 10 dagar.

Det är planerat att städnings-, underhålls- och reparationsarbetena ska slutföras inom 3 månader och trafikordern ska återgå till det normala.

Trafikarrangemang i Manas Boulevard

Var den första att kommentera

Yorumlar