Toyota är på Caravanist and Outdoorist med 3 modeller för äventyrsentusiaster

Toyota är på Caravanist and Outdoorist med 3 modeller för äventyrsentusiaster
Toyota är på Caravanist and Outdoorist med 3 modeller för äventyrsentusiaster
Prenumerera  


Med sina Hilux-, Proace CITY- och RAV4-modeller, som sticker ut med sina äventyrliga identiteter, vänder sig Toyota till naturälskare på Caravanist- och Outdooristmässorna som pågår till den 16 januari. Ge mer än sin "oövervinnerliga" identitet till polerna och vulkanerna, Hilux, Proace CITY, som kan användas för både affärs- och specialändamål med sin design, teknologi och överlägsna standardutrustning, och den kraftfulla RAV4, som har andan av " gå var som helst", presenteras för naturälskare på mässan som hålls i Istanbul TÜYAP.

Genom att ta sin plats i Caravanist och Outdoorist med 3 husbilsmodeller som bär den äventyrliga andan till varje ögonblick av livet, ger Toyota möjligheten att lära känna de perfekta alternativen på nära håll för dem som integrerar sig med naturen vid varje tillfälle. Nuförtiden, där mobilitetslösningar förs till alla områden, Toyota; Hilux väntar på dem som vill upptäcka de överlägsna egenskaperna hos Proace CITY- och RAV4-modeller vid sin monter i Karavanist och Outdoorist.

Var den första att kommentera

Yorumlar