Tågkrasch i Indien: 9 döda, 6 skadade, 37 allvarligt

Tågkrasch i Indien: 9 döda, 6 skadade, 37 allvarligt
Tågkrasch i Indien: 9 döda, 6 skadade, 37 allvarligt
Prenumerera  


Det rapporterades att antalet människor som miste livet i tågolyckan som inträffade i går i den indiska delstaten Västbengalen steg till 9.

Förlusten av människoliv ökar när Guwahati-Bikaner-tåget spårar ur nära staden Domohani i Indiens delstat i västra Bengalen. Järnvägsministeriet Sözcüsü Rajiv Jain meddelade att antalet människor som miste livet i olyckan som inträffade nära tågstationen New Domohani ökade till 9, medan antalet skadade ökade till 37, och tillståndet för sex av dem var kritiskt. Jain uppger att räddningsinsatserna som inleddes efter olyckan var slutförda, sade Jain att vägen var röjd för fortsatt tågtrafik i regionen.

Indiens järnvägsminister Ashwini Vaishnaw sa i sin bedömning vid olycksplatsen: "Preliminär undersökning visar att det finns ett fel i lokutrustningen."

KazanVaishnaw noterade att utredningen fortsätter att hitta grundorsaken till kraschen och uppgav att kompensation kommer att betalas ut till familjerna till de avlidna passagerarna och till de skadade.

Var den första att kommentera

Yorumlar