En "souvenirbiljett" från Konya Karaman High Speed ​​​​​​​​​​​ presenterades för Pezük

En "souvenirbiljett" från Konya-Karaman höghastighetsjärnvägslinje presenterades för Pezük
En "souvenirbiljett" från Konya-Karaman höghastighetsjärnvägslinje presenterades för Pezük
Prenumerera  


En speciell "minnesbiljett" utfärdades för starten av höghastighetståg på höghastighetståglinjen Konya-Karaman, som öppnades den 8 januari 2022 med deltagande av president Recep Tayyip Erdoğan och transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu.

Souvenirbiljett, biträdande generaldirektör Şinasi Kazancioglu, chefen för passageraravdelningen Erhan Tepe presenterade den för General Manager Hasan Pezük.

Hasan Pezük, General Manager för TCDD Taşımacılık A.Ş, sa: "Den 8 januari 2022 kommer att ta sin plats som en milstolpe i turkisk järnvägshistoria. En 1213 kilometer lång höghastighetståg har lagts till vår 102 kilometer långa höghastighetståg, och det tar bara 2 timmar och 40 minuter att nå Karaman från Ankara och 50 minuter att nå Karaman från Konya på 40 minuter. Återigen anländer en passagerare som går ombord från Istanbul till Karaman om 6 timmar. Denna linje är en milstolpe inte bara för passagerartransporter, utan också för våra godstransporter. Båda våra tåg kommer att trafikera denna linje. Innan höghastighetstågsprojektet hade järnvägslinjen en kapacitet på 26 dubbla tåglinjer och i och med projektets slut ökade linjekapaciteten till 60 dubbeltåg. Från Karaman kommer denna linje att sträcka sig till Ulukışla, Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep, så ansiktet och ödet för varje stad som nås av höghastighetståget kommer att förändras.” sa.

Pezük sa: "Som TCDD Tasimacilik är vi glada och glada över att kunna erbjuda våra medborgare en bekväm, säker och bekväm resa med det ständigt växande avancerade järnvägsnätet. Jag sänder min kärlek till alla mina järnvägskollegor som anstränger sig för denna vackra tjänst. Tack för souvenirbiljetten. ' han sa.

Var den första att kommentera

Yorumlar