Polis- och gendarmeriteam glömde inte herrelösa djur

Polis- och gendarmeriteam glömde inte herrelösa djur
Polis- och gendarmeriteam glömde inte herrelösa djur

Polis- och gendarmeriteam i Sakarya delade ut foder och mat till herrelösa djur som hade svårt att hitta mat i kallt väder.

Team för övervakning av djurens tillstånd (HAYDİ) anslutna till Sakaryas provinspolisavdelning och provinsens gendarmeriekommando, kavlade upp ärmarna för herrelösa djur som har svårt att hitta mat i kallt väder efter det effektiva snöfallet. Teamen delade ut foder och mat till herrelösa djur på landsbygden. Sakaryas guvernör Çetin Oktay Kaldirim gratulerade lagen genom att dela dessa ögonblick på sitt sociala mediekonto.

Sakaryas guvernör Kaldirim delade på sociala medier, "Vi försummar inte våra kära vänner som bor utomhus under dessa kalla vinterdagar. Jag gratulerar uppriktigt vår polis och gendarmeri. Vid den här tiden när våra kära vänner behöver oss som mest, låt oss inte försumma deras matning och omsorg, utan att missa vår kärlek och medkänsla.”

 

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar