Mukhtars löner höjs till minimilönenivå

Mukhtars löner höjs till minimilönenivå
Mukhtars löner höjs till minimilönenivå

President Recep Tayyip Erdoğan meddelade på mukhtarsmötet att mukhtarernas löner kommer att sänkas till minimilönen. Så, hur mycket var mukhtarens lön?

Mötet med cheferna vid Kulliye gav president Erdogan goda nyheter. Erdoğan hävdade att muhtarernas löner har ökat till 3.392 XNUMX liras med den nya höjningen och gjorde ett uttalande om lönerna genom att säga: "Vi är inte nöjda med att muhtarernas löner ligger under minimilönen".

Erdoğan sa att lönerna för muhtarerna har ökat till 3.392 97 lira med den nya höjningen, jag skulle vilja ge dig goda nyheter. När vi kom till regeringen var som bekant chefslönen 3.392 lire. I år ökade vi den till 4.253 XNUMX lira. Vi nöjde oss inte med att mukhtarernas löner låg under minimilönen. Som ett resultat av vår utvärdering sa han att vi har höjt lönerna för muhtar till minimilönen, det vill säga till nivån XNUMX XNUMX lira.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar